tamam işte bende diyorumki önerdiğiniz şeyler nedirkardsm 2060 mutlaka 3000mhz 16 gb ram i7 8 veya 9.nesıl ıslemcı sart
pc yi 3500 sterline mi satcanbütce sıkıntım yok ailecek sterlin kazanıyoruz zaten
hayıt 3500tlye satıcağım ailem sterlin kazanıyor demek istemiştimpc yi 3500 sterline mi satcan
baktım ama gereksiz pahalı geldi yani marka parası alıyolar msi gibiexcalibur al
Kanka zaten oynayamazsın 4gb kartla2060 Supreri öneririm.Bende rx 580 var en son çıkan oyunları ultura 1080p ayarlarda oynayamıyorum.Keşke bende pcyi alırken bi üst model kartları tercih etseydim.
aocun bu monitörü yerine asusun XG258Q monitörünü almayı düşünüyorum sence nası olur güzel monitör görünüş açısından
hem rtx teknolojisi var hemde yeni nesil diye almak istiyorum ve iyi performans veriyor2060 Supreri öneririm.Bende rx 580 var en son çıkan oyunları ultura 1080p ayarlarda oynayamıyorum.Keşke bende pcyi alırken bi üst model kartları tercih etseydim.
Bütçen yetiyorsa tabii daha iyi oluraocun bu monitörü yerine asusun XG258Q monitörünü almayı düşünüyorum sence nası olur güzel monitör görünüş açısından
teşekkür ederim öneriniz içinBütçen yetiyorsa tabii daha iyi olurSana bağlı tamamen.
27inch bence çok büyük 25 ideal veya 24monitor var gereken güzel
ASUS TUF GAMING 27 "VG27VQ 165Hz 1ms DVI-D HDMI DP FreeSync Uyumlu Kavisli Oyun Monitörü
bi bakayım güzelse neden olmasınGameboosterin monitörünü almanı tavsiye ederim. Kutu açılımı merak edersen donanım arşivine bakabilirsin.
165 hz destekliyor. Freesync ve g-sync destekliyor. Displayport girişi sayesinde 4k kadar arttırılıyor.( Kullandığım monitördür kendisi) Ama sen para sıkıntı değil dediğin için illaki daha iyisi çıkar.bi bakayım güzelse neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?