- Konuyu başlatan
-
dediğim gibi biraz düşünüp ya bilgisayarı yükseltip monitörü kısarım ya da tam tersi165 hz destekliyor. Freesync ve g-sync destekliyor. Displayport girişi sayesinde 4k kadar arttırılıyor.( Kullandığım monitördür kendisi) Ama sen para sıkıntı değil dediğin için illaki daha iyisi çıkar.
Tamamdır umarım istediğiniz şekilde olur. İyi günler iyi forumlardediğim gibi biraz düşünüp ya bilgisayarı yükseltip monitörü kısarım ya da tam tersi
sağolun sizede iyi günler iyi forumlarTamamdır umarım istediğiniz şekilde olur. İyi günler iyi forumlar
neden mesela aradaki fark nedir2060 yerine rx 5600xt öneririm.
görmüştüm güzel bir sistemwebtekno superior gold var önerebileceğim
Fiyat performans.neden mesela aradaki fark nedir
amd ekran kartları çok ısınıyor bence gereksiz masrafFiyat performans.
bende öyle bir şeyler düşünüyorum2060 Amd Ryzen 5 Serisi Bir İşlemci Al Anakartıda Orta Yollu Bişeyler Al Sıvı Sogutma Taktır Ramleride Ona Destek Olucak Şekilde Ayarla Süper Bir Fps Artışı Görürsün.
O dediğin 10 sene önceydi ben kullanıyorum tam yükte max 60 ve fanda %35 falan.amd ekran kartları çok ısınıyor bence gereksiz masraf
ilk önce monitör olarak viewsonic vx2458 144hz 1ms öneririm 1300 tl kendisi indirimlerde 1000 tl gördüğü oluyor. 2060 lı pc içinseBeyler şu anki bilgisayarımı 3500 e satıp üstüne para koyup 2060 süperli bir bilgisayar alacağım 16gb ramli falan böyle aklınızda güzel tavsiyeler varsa önerin veya sizde toplayın atın buraya monitörde önerirseniz çok sevinirim
bütce sıkıntım yok ailecek sterlin kazanıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?