- Konuyu başlatan
-
Deefz' Alıntı:link hazır olmadan konuyu nie açıyosun o zaman kardo
CrySpawner' Alıntı:Deefz' Alıntı:link hazır olmadan konuyu nie açıyosun o zaman kardo
Biraz tanınsın diye :: (ve 40 kb ile 1,36 gb bişeyi upload etmek zülüm)
CrySpawner' Alıntı:Konuyada yazdım az önce saat 2 , 2 buçuk gibi aksilik olmassa biter Akşam zaten sinir oldum mediafireye yaw %98 de sorun oluştu google chrome kapandı
Bu Arada Hamachiye katılan arkadaşlar tüm ağlara katılmanıza gerek yok bir tanesine katılırsanız olur!
Beyler Bu Aksilikten Dolayı Özür Dileriz...
Telafi için BarretM82A1 Verelim mi 3 gün ne dersiniz ? (markette barret yok yakında markete gelecek ama)
Nejdet' Alıntı:CrySpawner' Alıntı:Biraz tanınsın diye :: (ve 40 kb ile 1,36 gb bişeyi upload etmek zülüm)
ortalama ne zamana kadar upload olur acaba??
CrySpawner' Alıntı:Nejdet' Alıntı:ortalama ne zamana kadar upload olur acaba??
belkide daha erkende olabilir şuan upload sitesinde 3 saat 45 dk diyo öyle olursa 1 e doğru fln upload olur
CrySpawner' Alıntı:no mediafireye upload ediyom
CrySpawner' Alıntı:Beyler Oyun Çıkınca Video Çekecek Elaman Aranıyor ! !
Nejdet' Alıntı:CrySpawner' Alıntı:Beyler Oyun Çıkınca Video Çekecek Elaman Aranıyor ! !
ben cekeblırım ama montajdan pek anlamam sorun olmaz demı bı vıdeo cekıp atsam???
he bide yazmayı unuttum dalgınlık ısteeynir: hesabı onaylasana benım daha e postyaa bısey gelmedı de
hehe tamamCrySpawner' Alıntı:Nejdet' Alıntı:ben cekeblırım ama montajdan pek anlamam sorun olmaz demı bı vıdeo cekıp atsam???
he bide yazmayı unuttum dalgınlık ısteeynir: hesabı onaylasana benım daha e postyaa bısey gelmedı de
onayladım artık e postaya gelmiyo mesaj servisin süresi bitti
5548686DwordKullanan' Alıntı:Nice Proje Eline Sağlık İnş Güzel Bir şey Çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?