Süper Üye
Tazeleme hızı monitörlerin 1 saniye içerisinde gösterebildiği kare sayısına verilen addır. Hz ise belirtilen değeri gösterir. Yani 60 Hz monitör saniyede 60 kare görüntü sunabilirken, 240 Hz monitör ise saniyede 240 kare gösterim sunabilir.
Ben 2200 e aldımçok pahalı değil mi
ne anlatıyon?240 hz iyi 60 hz göre daha çok fark aralarında
düşük ayarlarda oynayacagım zaten dostumda yırtılma falan gibi şeyler okudum emin olmak istedim 240ın aşagısına mutlaka düşecektir ama kendisi otomatik renderliyorsa sorun yok galibaYani hocam düşük ayarlarda 240 FPS görebilirsiniz gibi. Etkilenme konusu şöyle olur, eğer 100 FPS alıyorsan, 240 HZ monitörün olsa dahi 240 HZ mönitor onu 100 HZ olarak Renderlayacaktıer. Yani sen 240 HZ'in tüm gücünü kullanmak istersen, 240 FPS sabit alman gerek.
knk buda iyide daha uygundu monsterinki bide yorumlarını okudum herkes memnun kalmıssana önereceğim monitörBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
monitör sonrasında fps beklemiyorum zaten dostum işlemcimide değiştirdim çok bi bütçem yoktu i3 10.nesil alabildim monitörüde almısken 240 hz alayım dedim umarım iyi performans alırımmonitör sonrası FPS'inde değişiklik olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun, monitörün tek görevi görüntüyü sana vermek, 240Hz bir monitörü tam verimli kullanmak istiyorsan oyunlarda 240 fps alman gerekiyor. CSGO da düşük ayarlarda +200fps alırsın gibi duruyor, yine de 144 hz den daha iyi bir deneyim yaşatacaktır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?