- Yasaklandı
Banlı Üye
Soğuklukla alakalı değil
Peki o zaman kasanin isinmasi gerekmezmi aksi durumda.Soğuklukla alakalı değil
Yok o fanlarla alakalı bi duırumPeki o zaman kasanin isinmasi gerekmezmi aksi durumda.
Banada ole soylendi ama aldigim cocuga guvenemedim o yuzdenNormalde ortalama bi sistem 200w 300w arası alır ki 300 bile zor çeker.Eğer 200 bile olsa bi elektrik yüklenmesi olmadığı veya bi arızada olmadıkça götürür ki sistemin ortalama bişeyse 200w olması imkansız gibi bişey genelde 450 civarından başlatıyorlar artık çünkü.
Bencede knkabüyük ihtimal 500 20w kimse takmaz kullanmaz
Yani aldığınız kişi de 400w yerine gidip 200w takacak kadar düşmemiştir zaten aralarında fiyat farkı olsa olsa ne olacak sankiBanada ole soylendi ama aldigim cocuga guvenemedim o yuzden
Post automatically merged:
Bencede knka
Aynen parasinda degilim ama iste mide bulandirior. Ustunde 220 waat yazip interntte 500w gostermsi cok sacma bir durum.Yani aldığınız kişi de 400w yerine gidip 200w takacak kadar düşmemiştir zaten aralarında fiyat farkı olsa olsa ne olacak sanki
200w olduğunu sanmam dediğiniz gibi ürünün modelidir o sıkıntı edecek bir şey değil yani.Aynen parasinda degilim ama iste mide bulandirior. Ustunde 220 waat yazip interntte 500w gostermsi cok sacma bir durum.
sistem özelliklerini yazabilir misin; işlemci, ekran kartı, ram vesaire ?Platoon
Post automatically merged:
Plstoon marka kanks 220w yaziyor.ama kasa her zamsnnsoguk oluyor isindigini gormedim