Süper Üye
Arkadaşlar bütce maks 2500 TL anneme alacağım androide yatkın iOS istemiyor. Önerileniriz sıfır telefon olursa sevinirim 2.el yorumu yapmayın
2000TL bandında suan değerlendirmeye alacağım dostumGM 21 alabilirsin fiyatına göre gayet ideal, uzun süre götürür.
Cevabın için teşekkür ederim yalnız 2.el fiyatları çıkıyor 2.500 tl ye sıfır bulamadım2500 TL bandında bir karşılaştırma sitesinde en iyi telefon Huawei Mate 20 Lite gözüküyor. Kendim de Huawei kullanıyorum 4. yılını dolduracak herhangi bir sorunu yok. Mate 20 Lite alabilirsiniz iyi forumlar
Mate 20 lite sıfır bulamazsın. Reeder P13 ü incelemeni tavsiye ederim. Bana göre tam fiyat performans cihazı . 6gb ram ve 128gb hafızası var. Ekran boyutu da 6.5" küçük bir ekran da değil. Bataryası da yüksek , uzun kullanım süresi sağlayacaktır.Cevabın için teşekkür ederim yalnız 2.el fiyatları çıkıyor 2.500 tl ye sıfır bulamadım
redmi note 9 benceArkadaşlar bütce maks 2500 TL anneme alacağım androide yatkın iOS istemiyor. Önerileniriz sıfır telefon olursa sevinirim 2.el yorumu yapmayın
GM 21 alabilirsin fiyatına göre gayet ideal, uzun süre götürür.
kral üstüne 600-700 tl ekleyip LG V30 plus alabilirsin şuan bende o var pugb mobile 45 fps veriyor kamerası iyi baya güzelArkadaşlar bütce maks 2500 TL anneme alacağım androide yatkın iOS istemiyor. Önerileniriz sıfır telefon olursa sevinirim 2.el yorumu yapmayın
Anneme alıcam kankam o oynar artıkkral üstüne 600-700 tl ekleyip LG V30 plus alabilirsin şuan bende o var pugb mobile 45 fps veriyor kamerası iyi baya güzel