1050 Ti veya RX 550 uygun olur işlemcini de çok üzmezler.
Arkadaşlar adam anakartı modelini yazmamış ama tahmin ediyorum eski bir model ve RTX 3060'lar vs havada uçuşmuş. Adamın anakartı desteklecek mi alacağı ekran kartı önce onu bir sorgulayın. Arkadaşımızda yazarsa ona göre yardımcı olalım.
Arkadaşlar adamda i3 4. nesil işlemci var anakartınında çok yüksek bir şey olmayacağını sanıyorum onu da geçtim bir de extradan Power Supply alması gerecek sizin söylediğiniz ekran kartlarında öneride bulunurken onları göz ardı etmeyin.
RX 550 günümüz oyunlarını kaldırabilecek gücte. Fakat CS:GO Valorant gibi düsük oyunlar ekran kartı değil de işlemci oyunu olduğunu hatırlatırım. İşlemciniz ciddi anlamda cok kötü. Ekran kartı yerine işlemciye yatırmanızı öneririm.
2.el olarak demiştim zatenbu zamanda 1050 ti alınmaz kanka performansına göre fiyatı aşırı pahalı önermem
eğer sonradan işlemciyi yükseltcekseniz alınır.Rx 550 2.el 4gb 1500 tl civari sizce alayim mi ?
İslemci oneriniz nedir ? Suan ki anakartima uyguneğer sonradan işlemciyi yükseltcekseniz alınır.
anakartınızı bulamadım mesaj gecmislerinde. bütcede söylemediniz eğer i3 düsünüyorsanız 10. nesile bakabilirsiniz anakart destekliyorsa.İslemci oneriniz nedir ? Suan ki anakartima uygun
h81h3-m4 anakart bu. Bir de suan kullandigim ekran karti r7 240. Rx550 takarsam gozle gorulur fark olur mu ?anakartınızı bulamadım mesaj gecmislerinde. bütcede söylemediniz eğer i3 düsünüyorsanız 10. nesile bakabilirsiniz anakart destekliyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?