Kardeşim yeşil odadan bahsediyosun galiba onu şuan hileye ekleme gibi bir fikrim yokHocam wolftü ' e tekrardan başladım da acaba hile de güç odası diye bir şey ekleme olayı var mı öyle bir özellik varsa eklenebiliyor mu ? Bir aralar araştırırken gördüm de fakat deniyemedim fixlenmiş ya da imkansız bilmiyorum . Bir fikriniz var mı ?
Güç odası satın almadan kurmak istiyorum da
Hocam oyundayken ınserte basıp hile menüsünü açtıgımızda log yiyiyorum sorun nedir?Kardeşim yeşil odadan bahsediyosun galiba onu şuan hileye ekleme gibi bir fikrim yok
Hile menüsü otomatik gelicektir menuden özellikleri açıp insert tuşuyla gizleyin sonra oyunda insert tuşuna basıp istediğiniz gibi özellik açıp kapayabilirsinHocam oyundayken ınserte basıp hile menüsünü açtıgımızda log yiyiyorum sorun nedir?
Hocam başka bir hile daha denedim onda da log verdi. Sorun benden kaynaklı olabilir benim bu durumda ne yapmam gerek? Oyunu daha yeni kurdumHile menüsü otomatik gelicektir menuden özellikleri açıp insert tuşuyla gizleyin sonra oyunda insert tuşuna basıp istediğiniz gibi özellik açıp kapayabilirsin
İnternetten araştırman yeterli olucaktır forumda bile var hattaHocam başka bir hile daha denedim onda da log verdi. Sorun benden kaynaklı olabilir benim bu durumda ne yapmam gerek? Oyunu daha yeni kurdum
Kardeşim yeşil odadan bahsediyosun galiba onu şuan hileye ekleme gibi bir fikrim yok
Var şuan zaten öyle bir şey sadece pointer önemliÖyle bir şey mümkün mü peki ? Bir kaç hile de gördüm de çok az yani :/
Teşekkürler kardeşimGüzel hile
Rica ederim iyi hilelertebrikler çok güzel
Teşekkürler kardeşim iyi hilelertebrikler çok güzel
Var şuan zaten öyle bir şey sadece pointer önemli
Şuanlık öyle bir hile bilmiyorum ben kendim kodladığım hileleri kullanırım genelliklepeki güç odası olup çalışan herhangi bir hile biliyor musunuz hocam ?
Rica ederim kardeşimeyvallah
Teşekkürler kardeşimemeğine sağlık
Log Çözüm yollarını araştır hile güncel ve log almamaktadır.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBende böyle oluyor. Hilesiz girince sorun yok bu arada.
Log sorununu araştırıp çözebilirsin hile güncel ve log vermemektedirKAMP SEÇİNCE LOG VERİYOR
Hile şuan çalışıyor olmakta ve log vermemektedirDostum maalesef ki çalışmıyor. Tekrar bakmanı öneririm.
Şuan hile çalışır durumda ve log yememektedir lütfen log yiyor gibi yorumlarla gelmeyiniz hileyi yapamıyosanız yapıcak bişeyim yokŞu an hile log yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?