Kişiye özel build + driver yapılan private hile satıyorum turizm otelcilik okuyorum yeni derslerim ağır olduğu için ve staj yapacağımdan dolayı pek aktiflik gösteremeyeceğim zaten hesabı da kasacağım kadar kastım büyük ihtimal satarım bir yerden ve ekstra para ihtiyacımdan dolayı direk 750 TL'ye Satıyorum
paraya ihtiyacı olan birisinin 750 tlye hile alması pek inandırıcı gelmedi hocam bidahaki konularda daha inandırıcı açıklamanı yazmanızı öneririm max 300-400 lira edecek hile
paraya ihtiyacı olan birisinin 750 tlye hile alması pek inandırıcı gelmedi hocam bidahaki konularda daha inandırıcı açıklamanı yazmanızı öneririm max 300-400 lira edecek hile
Hocam güvenilirlik olarak miarey ile konuşturabilirim türkiye bayisi orası zaten hilenin ayrıca itemsatış üzerinden de satabilirim sence ne kadar daha güvenilir olması gerekiyor ve internete valorant hile yazıp 1 günde dt olan hileleri benim sattığımla karıştırmamanı öneririm ve zaten valorantdaki priv hilenin piyasasının hepsi 1000 lira üstünde aylığı