4FORTIORI
Onaylı Üye
Dostum o zaman dikey olmasada olur 60hz yine yeterli olur.oyun oynarken yan dan mesajlasmak veya sohbetlere gırmek vıdeo ızlemek ıcın alacagım
Dostum o zaman dikey olmasada olur 60hz yine yeterli olur.oyun oynarken yan dan mesajlasmak veya sohbetlere gırmek vıdeo ızlemek ıcın alacagım
itopyadan bakabilirsin
ssaitopya önerim kaliteli
link atabilirmisin2 el 2500 e çok iyi bişey Gelmiyo Araştırdım Birazcık bi 23 inç 100 hz bişey alabilirsin gibi duruyor
monitor öneri istedim inç önerisi değilKesinlikle 27 inç almanı öneririm pişman olma sonra!!!
marka alabılrımıyım ürün modelibende lenova var 24 inch yeter de artıyor bile vatana falan bakabilirsin
monitör önerseydin daha iyi olacktı27 inç önermem onlarda genelde piksel bozulması oluyor o yüzden 24 ideal
açıklamayı okursanız sevinirim 2.monitor olarak kullanacağımfps ağırlıklı oyunlar oynuyorsan 24 inç tercih etmelisin ama yok ben karışık oyunlar oynuyorum hikayeli olur simulasyon olur kesinlikle 27 seçmelisin
bende biliyorum bakmayı monitör önerisi istemiştim :=)2. el letgodan bak ıcıne sınerse alırsın sen bılırsın yani
itopyada o fiyata yok malesefitopyada cok var oradan arastırabilirsin
itopyada malesef yokitopya önerim kaliteli
kendi monitörüm 200 hz 2.ekran olarak alacağım1 ms alman çok zor dostum 1 ms dışındakilerde çöp bence ayrıca sakın 75 hz alma çok kötü oluyor