Değil28 dolar çok fazla değil mi
Ries ömür boyu desteği olan, İçinde No recoil'den tut, Çimleri kaldırmaya kadar özelllikleri olan bir hileye 28 dolar yani Bin Lira istemişim sence çok mu?28 dolar çok fazla değil mi
Hile detect mi bilmiyorum ben aktif olarak satıldığı için aldım ve kullanmaktan vazgeçtim çünkü aktif PUBG oyuncusuyum hile ile oynayıp ban yemeyi göze alamadım. bu bir, İkinci olay kolpa falan atmış demişsin 35dolar düz yuvarlayalım hadi 45dolar fazla demişim haklısın. kontrol edersiniz hile ismini de verdim ki millet baksın diye zaten çok bilmişlik yapma burda erkek, Keyi kullanmadığımı söyledim bunu ispatlayadabilirim her türlü aracı veya mod bile kontrol edebilir içim rahat. ticket da açıp sorsunlar...konuyu baltalamak istemem ama bu hile dt ve destek vermiyorlar. bunu alacağınıza hypex alın yıllardır kullanırım full rage abartmadığınız sürece ban yok.
+ arkadaş kolpa atmış sanırım son baktığımda zaten lifetime olan paket 3000ruble - 33 dolardı alacak varsa kontrol edip alsın.
+ keyi kullanmadığını dcden ticket açıp teyit ettirin. hwid res atmıyorlar
içini kontrol etdayı ben ayıkamadım başlığa bedava yazma sebebin ucuz olduğu içinmi
ayrıca hocam PUBG nickini verirsem merak ettim sezonlarına ve kd'ne bakalım kjaç sezondur hileyle oynuyorsun dediğin gibi mi onu merak ettim sadece.konuyu baltalamak istemem ama bu hile dt ve destek vermiyorlar. bunu alacağınıza hypex alın yıllardır kullanırım full rage abartmadığınız sürece ban yok.
+ arkadaş kolpa atmış sanırım son baktığımda zaten lifetime olan paket 3000ruble - 33 dolardı alacak varsa kontrol edip alsın.
sence bu hareket mantıklı olur mu ?ayrıca hocam PUBG nickini verirsem merak ettim sezonlarına ve kd'ne bakalım kjaç sezondur hileyle oynuyorsun dediğin gibi mi onu merak ettim sadece.
Öncelikle çok komiksin tam bir jokersin, yanı sıra ismini alsam dahii ban yemeyeceğine eminim bu kadar korkma emin ol reportlayacak birisi değilim sadece hileyle kaç sezon dayanabildin onu merak ediyorum.sence bu hareket mantıklı olur mu ?
çok istekli olduğun için yazıyorum normalde yazmamBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmain mithrain yan hesap xdd
dc varsa verir misin birkaç şey sorucağım dostumkonuyu baltalamak istemem ama bu hile dt ve destek vermiyorlar. bunu alacağınıza hypex alın yıllardır kullanırım full rage abartmadığınız sürece ban yok.
canoss1.dc varsa verir misin birkaç şey sorucağım dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?