25 Eki 2019 #1 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI Arkadaşlar okulda 29 Ekim için Prova yapıyoruz. Fakat Videoyu 1 den fazla açamıyorum. İşimi Kolaylaştırmak için ekranda bekleticem sonradan açıcam. Fakat diğer videoyu açtığımda diğeri kapanıyor nasıl halledebilirim
Arkadaşlar okulda 29 Ekim için Prova yapıyoruz. Fakat Videoyu 1 den fazla açamıyorum. İşimi Kolaylaştırmak için ekranda bekleticem sonradan açıcam. Fakat diğer videoyu açtığımda diğeri kapanıyor nasıl halledebilirim
26 Eki 2019 #2 andréa Süper Üye Katılım 24 Haz 2016 Mesajlar 974 Çözümler 16 Tepki puanı 610 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Öyle yapılır mı bilmiyorum ancak okuldaki akıllı tahtalarda birden fazla oynatıcı olması lazım. Ancak öyle açabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla
Öyle yapılır mı bilmiyorum ancak okuldaki akıllı tahtalarda birden fazla oynatıcı olması lazım. Ancak öyle açabilirsiniz.
6 Şub 2020 #3 SpeciaL.exe S Süper Üye Katılım 24 Ocak 2017 Mesajlar 1,233 Çözümler 41 Tepki puanı 401 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Windows Media Player harici programlar da açarak sorununuzu çözebilirsiniz.Örnek : VLC Media Player #Konu Kilit Oyla 0 Olumsuz oyla
Windows Media Player harici programlar da açarak sorununuzu çözebilirsiniz.Örnek : VLC Media Player #Konu Kilit