yok kanka bütçeyi oyleısne yazdım sıkıntı yok yanı şuanki sistemim 3060lı olan onu değişeceğimBütçe 50k ise neden 3060 ve 5600 tercih ediyorsun ki
malesef işte raporladım elemanı eyw onuda düşündüm 2 k için 6800 yapsam diye gerekırse 4 kya bile rahat cıkarımSadece ekran kartını RX 6800 yapsan da yeterli bence. Fazlasına gerek yok. Bak mesela bilmeyenler, mesaj kasmak için yazanlar nasıl kendini belli ediyor. 2060 öneren var şaka gibi. Adamın kartı zaten 3060. Onu geçtim 2K için RX 580 diyen var. Of Allahım bunlar birde ciddi ciddi başkalarına yol gösteriyor.
ama işte dar boğaz durumu olur mu hatta 1080p kullansam bile rx 6750xt 2tür içinde çok iyi duruyıorSadece ekran kartını RX 6800 yapsan da yeterli bence. Fazlasına gerek yok. Bak mesela bilmeyenler, mesaj kasmak için yazanlar nasıl kendini belli ediyor. 2060 öneren var şaka gibi. Adamın kartı zaten 3060. Onu geçtim 2K için RX 580 diyen var. Of Allahım bunlar birde ciddi ciddi başkalarına yol gösteriyor.
render alma video edit gibi işler yapcam nvidia sankı daha mı iyi diye dusundurtuyorSadece ekran kartını RX 6800 yapsan da yeterli bence. Fazlasına gerek yok. Bak mesela bilmeyenler, mesaj kasmak için yazanlar nasıl kendini belli ediyor. 2060 öneren var şaka gibi. Adamın kartı zaten 3060. Onu geçtim 2K için RX 580 diyen var. Of Allahım bunlar birde ciddi ciddi başkalarına yol gösteriyor.
malesef işte raporladım elemanı eyw onuda düşündüm 2 k için 6800 yapsam diye gerekırse 4 kya bile rahat cıkarım
Post automatically merged:
ama işte dar boğaz durumu olur mu hatta 1080p kullansam bile rx 6750xt 2tür içinde çok iyi duruyıor
Post automatically merged:
render alma video edit gibi işler yapcam nvidia sankı daha mı iyi diye dusundurtuyor
teşekkür ederim sağol1DK daha fazla render için bariz performans farkını görmezden gelmek saçma olur. 2K için 6800 darboğaz yapmaz, rahatça kullanabilirsin.
teşekkür ederim sağol
öyle yapcağım kanka bide kaç watt psu kullanayım kimi 650 diyor kimide 650den yukarı diyorRica ederim. Bence konuyu kapattır çözüm işaretle bir şey yap yoksa bilmeyen, sallayan insanlar gelip duracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?