Uzman Üye
Bizde +20 -25 alak işte neyse hayirli olsunArkadaşlar selam, sıfırdan hesap kasıyorum 11w 3l var şu an, gold4 başlattı gold2 70 puana geldim, 40 40 puan veriyor. Sorum şu ki 1 win daha alırsam direkt olarak plat 4 e mi yükseltir yoksa gold1 e mi emin olamadım. Bilen varsa yeşillendirsin lütfen
Güncelleme: Gold1 e yükseltti arkadaşlar. gold2 71lp > gold1 13lp. İyi lp verdi ha
Hiçbir zaman taze kan olsa dahi hesapta gold 2 den plat 4 e atmaz hocam ama gold 1 de plat 4 serilerini oynatmadan p4 e atar seniArkadaşlar selam, sıfırdan hesap kasıyorum 11w 3l var şu an, gold4 başlattı gold2 70 puana geldim, 40 40 puan veriyor. Sorum şu ki 1 win daha alırsam direkt olarak plat 4 e mi yükseltir yoksa gold1 e mi emin olamadım. Bilen varsa yeşillendirsin lütfen
Güncelleme: Gold1 e yükseltti arkadaşlar. gold2 71lp > gold1 13lp. İyi lp verdi ha
Esenlikler Golda çıktıktan sonra iki iki atlatmıyor değerli insan. Sürekli hesap kastığım için iyi biliyorum.Arkadaşlar selam, sıfırdan hesap kasıyorum 11w 3l var şu an, gold4 başlattı gold2 70 puana geldim, 40 40 puan veriyor. Sorum şu ki 1 win daha alırsam direkt olarak plat 4 e mi yükseltir yoksa gold1 e mi emin olamadım. Bilen varsa yeşillendirsin lütfen
aga bizde gold eloya ekmek banmaya devam edelim gold elo üstüne bir kere çıkmak nasip olmadı TR sunucusunda trolden geçilmiyorArkadaşlar selam, sıfırdan hesap kasıyorum 11w 3l var şu an, gold4 başlattı gold2 70 puana geldim, 40 40 puan veriyor. Sorum şu ki 1 win daha alırsam direkt olarak plat 4 e mi yükseltir yoksa gold1 e mi emin olamadım. Bilen varsa yeşillendirsin lütfen
emin misin bende denemek istiyorum ..kesın mı yanıDefalarca denedim Gold1 e yükseliyor, Gold 4 den 2 ye Gold 3 den 1 e atıyor fakat Gold 2 den Plat atmıyor hiçbir zaman deneyimlerime göre
evetemin misin bende denemek istiyorum ..kesın mı yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?