GodzinCheats
Seçkin Üye
Discord linkini ekleyemezsiniz sebebini üstteki mesajımda belirttim.Dc Link Eklendi...
.Moderator note
https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003
3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)
4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.
Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.
Rica ederim hocam değerli düşünceniz için iyi oyunlar dilerimCerberus baya eski bir developer ve şu ana kadar kullandığım en iyi bypass olduğunu açık bir şekilde söyleyebilirim.
baya oldu oyunda yoktum şuan tekrar emre kardeşimden aldım baya ilgilendi kendisine çok teşekkür ederim.
Hocam ben çalışıyorum mesela muhasebeciyim sizde çalışmayı deneyerek para kazanabilirsinizKendi hile programlarını yapmışlar, şimdi bizden para istiyorlar. Ama bizim paramız yok, bu parayı nereden bulacağız?
Hiçbir yapımcı hileden ban yemezsin diyemez şuanda undetected rage oynayan herkes ban yer hocamBan garantisi varmı
Rica ederiz hocam güzel yorumunuz ve düşünceniz için teşekkürlerselamlar satın aldığım en iyi bypass lardan birisi oldu destek ve kurum için teşekkür ederim. Çok ilgililer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?