Arsenic in uşağı
Seçkin Üye
3 sene çok koydu oysaki her gün arayıyordu buluşmak istiyordu .Hocam çok klasik şeyler söyleceğim fakat harbi diyorum kafana takma. 3 sene az değil çok bende yaşadım aynısını. 1.5 sene bir kızı sevdim üniversitemde, karşıma bir anda sevgilisiyle çıktı. O gün hiç yaşamadığım şeyler yaşayıp kötü şeylere başvurmuştum. Çok pişman oldum ondan sonra, kesinlikle çizgini bozmadan, kötü şeylere sapmadan ilerlemeni temenni ediyorum.
Sizle buluştuğu zaman hiç hareketlerine dikkat ettiniz mi? Yani umarım sizi sadece bir araç gibi kullanmak istememiştir.(Bu cümlem yanlış anlaşılmasın lütfen, bir art niyet ile söylemedim.)3 sene çok koydu oysaki her gün arayıyordu buluşmak istiyordu .
Hayır hiç beni kullanmadı hatta çoğu zaman para felan yokken o alıyordu bi eşya felanSizle buluştuğu zaman hiç hareketlerine dikkat ettiniz mi? Yani umarım sizi sadece bir araç gibi kullanmak istememiştir.(Bu cümlem yanlış anlaşılmasın lütfen, bir art niyet ile söylemedim.)
O zaman gerçekten sizi yakın bir arkadaş olarak görmüştür, çok üzücü ve çok can yakıcı bir durum. Maalesef ki yapabileceğiniz birşey yok. Kesinlikle üzülmenizi istemem, bu giden yıllarınızı kurtaracak tek şey ettiğiniz tecrübedir. Bu tecrübeleri ilerde kullanıp daha mantıklı şeyler yapabileceğinize inanıyorum. Kendinize dikkat edin.Hayır hiç beni kullanmadı hatta çoğu zaman para felan yokken o alıyordu bi eşya felan
yaş 19 şuanİlkim diyodur fakat dişleri değmiyodur, bruuuh. Hayat bu hocam, ne yapabilirsiniz? daha gençsiniz gibi görünüyor, hemen atılmayın bu yaşlarda, 25-30'a bir hayırlısıyla girin hocam sonrasını düşünün ya, fazla kafaya takmayın ne yapacaksınız zaten, daha okulu liseyi bitirmeden etmeden.
Bana kalırsa da en mantıklısı bu kralBiraz geri çek kendini kaybedince senin değerini anlayacaktır. sana tavsiyem bu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?