Normal yani22ye bulman 25 çok bence bunaincehesapta 22kya buldum aynı sistemi
Bu paraya 3060 Ti sistem alınmaz. DLSS demişsin de kartın gücü yetersiz, DLSS ile nasıl daha iyi performans almayı bekliyorsun? AMD civarında RX6800 ya da 6700XT'li sistem bulabilirsin. Bu iki sistem kat kat fark atar ve VRAM avantajı da var. Mesela RX 6700XT RTX 3070 gücünde bir kart ve VRAM avantajı var. Aynı şekilde RX6800 için de RTX 3070 Ti ile RTX 3080 arasında bir kart olduğunu söyleyebiliriz. Bu paraya bu iki kartlı sistemi alabilecekken 3060 Ti almak sence ne kadar mantıklı olur? VRAM'i yetersiz ve yeni nesil oyunlarda sorun yaşama ihtimalin de var.
Arkadaşlar iyi misiniz? Ryzen 5 5600 // RTX 3060 Ti ikilisi bu fiyatlara alınmaz saçmalamayın. 25-30 k nedir? Daha 2-3 hafta önce İtopya'da aynı özellikte bu sistem 14.599 TL'ye falan çıktı. Özelleştirme yaparak 14.813 TL'ye aldım al-sat amacıyla sahibindende sattım bile.
Sıfır kapalı kutusunda al-sat amacıyla satılan hazır sistemlerin ilanlarına bakın hocam. Maksimum 16-17 K'ya falan 3600MHz RAM'lere sahip, 1TB M.2 SSD'li, 3 fanlı Gaming OC modelli hazır sistem bulursunuz. Ya da RX 6700 ekran kartlı...
Daha ucuza benzer sistemler var. İtopya'dan atmışsın linki ama birazcık araştır.
İtopya, Sinerji, İncehesap vs. hepsinde oluyor zaten arada uygun fiyatlı cihazlar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 3 veya 4 ay oldu arkadaşa r5 5600 3060ti sistem aldık 12k ya 25 aşırı fazlaönerebilceğin site var mı
İtopya, Sinerji, İncehesap vs. hepsinde oluyor zaten arada uygun fiyatlı cihazlar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 3 veya 4 ay oldu arkadaşa r5 5600 3060ti sistem aldık 12k ya 25 aşırı fazla
Tamam da o zaman 12k olan cihaz şuan en baba 17 olur. Gerçi tr de stokcular yüzünden de olmuş olabilir 1 2 aydır piyasayı pek takip etmiyorum. Ama çok fazla geldi gözüme 25te3-4 ay önce dolar 18-19 liraydı onuda göz önünde tut ve o zaman indirimde olmuş olabilir şuan dolar 23.40
Her türlü bu sistem için 30 bin TL fazla, artacağı en fazla 6-7 bin TL fakat isminde NVIDIA olduğu için ne kadar kişi kerizleyebilirsek kârdır mantığında bakılmış. Bu sistemin ederi bu değil, maksimum 18-19 bin TL.
Tamam da o zaman 12k olan cihaz şuan en baba 17 olur. Gerçi tr de stokcular yüzünden de olmuş olabilir 1 2 aydır piyasayı pek takip etmiyorum. Ama çok fazla geldi gözüme 25te
knk amd yerine intel olsa bence daha iyi daha geç ısınıyor intelSistem gayet güzel bence sadece işlemciyi 5600 yerine 5600 x seçersen çok daha iyi olur. Ben şuan 3600 x kullanıyorum test ve fps videolarında 5600 ile 3600 x nerdeyse hiçbir farkı olmadığını gördüm ama 5600 x baya fark atıyordu
Kule tipi soğutucuknk amd yerine intel olsa bence daha iyi daha geç ısınıyor intel
Kanka yaşadığın ülkede ney normal ki pc fiyatları normal olsun. 11.06.2023 dolar şuan 23 TL yarın dolar 30 TL olduğunda fiyatlar daha da yükselecek o zaman keşke alma demeseydim dersin. Araştırıp en iyi fiyata nerdeyse oradan alması şu an için en mantıklı yapılacak şey. Bu ülkede fiyatı yükselen bir şey bir daha düşmüyor. Kara borsa ülkesinde yaşıyoruzDostum sakın alma hata yaparsın bundan bir ay önce aynı sistemler 14kydı indirimle 18 20k arası bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?