Tulpar serisi nasıl sencemonster abra serilerine göz atabilirsin
hocam asus tuf'un var yukarı da biri atmış bende onu önerecektim. bir bak derimMerhaba arkadaşlar laptop almak istiyorum 30 k 35 k bandın da monster önceliğim önerilerinizi alabilirmiyim
Mimarlık işi ile ilgileniyorum oyun da oynuyorum benim için sıkıntısız render yapması lazım kasma donma olmaması lazım
asus tuf f15 fx505 güzel laptop rtx 3060 ve intel i5 11. nesil var güzel bayağı ve 22k şuanda kampanya ile hepsiburadadaMerhaba arkadaşlar laptop almak istiyorum 30 k 35 k bandın da monster önceliğim önerilerinizi alabilirmiyim
Mimarlık işi ile ilgileniyorum oyun da oynuyorum benim için sıkıntısız render yapması lazım kasma donma olmaması lazım
hocam şuan laptop tam 30 k indirim deMerhaba arkadaşlar laptop almak istiyorum 30 k 35 k bandın da monster önceliğim önerilerinizi alabilirmiyim
Bu niye bu kadar ucuz.28.499 TL fiyatıyla, konu altında paylaşılan diğer laptoplara kıyasla 13. nesil i7 işlemciye sahip bir laptop. Ayrıca RTX 4050 ekran kartı da bulunuyor (bu kartın 3000 serisine kıyasla performansı hakkında bilgim yok, araştırmanı tavsiye ederim) ve laptop'un dış görünüşü de oldukça etkileyici.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?