Üye
30 LEVEL HANDMADE EUW +40 ÖZ HESAP SATIYORUM ARKADAŞLAR
300 Düşünüyorum
300 Düşünüyorum
Son düzenleme:
300 düşünüyorum
4 adet varhocam kaç tane var elinde 1 mi
çok pahalı düşünüyosun güzel ustam, 85 tl ye garantili içinmde seninkinden fazla öz bulunan hesaplar satın alabilyosun. Hemde banwave ve bot hesaptan ban yemeyen hesaplar. Bknz: 30levelunranked.com Eğer makul ve akla mantıklı gelecek bir fiyata indirirseniz özelden yazabilirsinz. Satın alabilirim.
çok teşekkür ederim yabancı piyasayı bilmiyorum elimede biraz para geçsin diye açmıştım ilanıbotted ve handmade terimlerini öğren burada fiyat vermeden önce.
garantisi olurda aşırı report yerseniz diye var, botun kastığı method tespit edilirse ortada bir garanti kalmıyor ve riot geriye yönelik bile banlar atabilir. 2-3 yıl sonra bile hesabınız banlanabilir botted hesapların hiç bir garantisi yok bu dediklerimi ekleyip sorabilirsin discorddan kendisine.
handmade hesaplar elle kasılmış hesaplardır ve ban yeme riskleri yoktur. dış piyasada şu an minimum 12$ ( o da mısırlı toptan satıcıların fiyatı ben 15$'den hazır alıcı bulabiliyorum rahat eu w sunucuları içinki bu fiyat 430 tl'ye denk geliyor ) maximum ise 30-45$ civarında 800 tl ile 1100 tl arasında değişiyor hesapların fiyatı.
fiverr gibi bir çok uygulama aracılığıyla rahatlıkla müşteri bulabilirsin dostum burada emeğine cips parası teklif eden insanları görmezden gelmek en mantıklısı olur senin için. tr için bile 300 çok az fiyat harcanan zaman göze alındığında ama tr serveri genel olarak script ve low diamond oyuncularının merkezi olduğu için hesaplar beş para etmiyor..