Onaylı Üye
Link paylaşabilir misin?gamesatis'tan alabilirsin 20-25 lira banında zaten dostum güvenilirdir gayet
Taklaya gelmek istemiyorum, bilen varsa sorayım dedim. Birkaç site buldum ama tedirginimGoogle üzerinden aratarak farklı satış siteleri üzerinden alabilirsin.
google'a gamesatis fresh account yazarsan çıkar dostumLink paylaşabilir misin?
Post automatically merged:
Taklaya gelmek istemiyorum, bilen varsa sorayım dedim. Birkaç site buldum ama tedirginim
Gelmessin, güvenli satış sistemleri var.Link paylaşabilir misin?
Taklaya gelmek istemiyorum, bilen varsa sorayım dedim. Birkaç site buldum ama tedirginim
hazır 30 level hesaplar bot hesap oldukları için 1 hesabı birden fazla kişiye satmıyorlar yani güven konusunda çoğu sitenin güvenilir olduğunu düşünüyorumMerhabalar, birkaç adet 30 level unranked tr hesabı satın alacağım. Bildiğiniz güvenilir bir web sitesi var mı? Adetçe fazla alacağım için 20-25 lira civarında olmalı diye düşünüyorum. Kostüm, hero sayısı önemli değil. Sadece seviyesi önemli.
kral önerebılecegım tek yer bana gore gamesatısMerhabalar, birkaç adet 30 level unranked tr hesabı satın alacağım. Bildiğiniz güvenilir bir web sitesi var mı? Adetçe fazla alacağım için 20-25 lira civarında olmalı diye düşünüyorum. Kostüm, hero sayısı önemli değil. Sadece seviyesi önemli.
link paylasmak yasak diye biliyorumLink paylaşabilir misin?
Yine de teşekkür ederimlink paylasmak yasak diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?