önere bileceğin bir model serisi var mı peki ?blody mause ları hem uygun yollu hem de programı üzerinden macro vs ile entregre bi şekilde kullanilirsin ve uzun ömürlü tavsiye ederim
Razer benim de aklımda var. Çok FPS oyunları oynamıyorum aslında araç sürüş oyunları daha çok tercihim. Onda da fareye çok ihtiyaç yok. Asıl sebebim LoL oynarken. Bir de açık dünya oyunları için.Razer DeathAdder V2 Mini olabilir. FPS oyunları falan oynayan birisiysen işini görecektir muhtemelen. Logitech G102 al derdim de konu içerisinde çok detay belirtmemişsin. Bu farenin sensörü de biraz eski, eski sensörlü bir farede FPS oyunları oynamak pek iyi olmayabilir.
Bütçenizi belirtmemişsiniz de ne kadarlık bir bütçeniz var? Konuyu da ona göre düzenleyeyim.Razer benim de aklımda var. Çok FPS oyunları oynamıyorum aslında araç sürüş oyunları daha çok tercihim. Onda da fareye çok ihtiyaç yok. Asıl sebebim LoL oynarken. Bir de açık dünya oyunları için.
Hocam 200-300 diyeyim. Fazla bir bütçem yok açıkcası.Bütçenizi belirtmemişsiniz de ne kadarlık bir bütçeniz var? Konuyu da ona göre düzenleyeyim.
Anlıyorum, o zaman Bloody farelerden falan kesinlikle uzak dur. Bütçem az deyince 50-100 TL arası falan bir bütçen var sandım. Eğer el yapın uygunsa Razer DeathAdder V2 Mini bakın derim. Hem Razer'in bir adı var, fareleri de kaliteli oluyor zaten. Logitech G102 Prodigy sürümü kronik sorunlu da diğer modelinde de o sorunu çözmüşler de ben açıkçası Razer DeathAdder V2 Mini alırdım bu durumda.Hocam 200-300 diyeyim. Fazla bir bütçem yok açıkcası.
Bak bu fare de olabilir, bu fare de fena değil. V2 Mini mi yoksa bu mu tercih edilmeli onu bilemiyorum. Bu fare de pişman ettirmez ama.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
SteelSeries Rival 3'e bir bak derim, hem görüntüsü hem de kalitesiyle düşük bütçeli çok güzel bir mouse.
Razer fare de kullandım SteelSeries fare de kullandım, birbirinden pek uzak oldukları söylenemez. İkisinin de kalitesini bilen bilir zaten ancak Razer ile SteelSeries yan yana konduğunda SteelSeries bir tık daha çok güven veriyor bana. Şahsi fikrim tabii.Bak bu fare de olabilir, bu fare de fena değil. V2 Mini mi yoksa bu mu tercih edilmeli onu bilemiyorum. Bu fare de pişman ettirmez ama.
hocam ele oturuyor mu benim elim biraz büyük fps oyunları için kullanışlı mırazer viper mini gayet güzel 250 tl ye aldım 8500 dpi acayip bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?