arkadaşım sen fiyatların dolar yüzünden yüksek olduğunu sanıyorsan işin zor. devlet ürünün kaç katı vergi alıyor hala dolar diyorsunBence almamalısın şu an dolar 8'e yakın ve gidip geliyor habire ne olacağı belli değil o yüzden bekle diyorum sana ki ben bekliyorum, fırsat kolluyorum, bakalım neler olacak.
kardeşim dolar da etkiliyor biliyosundur dolar düşerse fiyat da düşer vergi ayrı bir şey.arkadaşım sen fiyatların dolar yüzünden yüksek olduğunu sanıyorsan işin zor. devlet ürünün kaç katı vergi alıyor hala dolar diyorsun
hep almadık almadık daha da yükseldi hiç indiğini görmedin bence almalıBence almamalısın şu an dolar 8'e yakın ve gidip geliyor habire ne olacağı belli değil o yüzden bekle diyorum sana ki ben bekliyorum, fırsat kolluyorum, bakalım neler olacak.
hep almadık almadık daha da yükseldi hiç indiğini görmedin bence almalı
Dostum ben fiyatların sadece dolar yüzünden yüksek olduğunu sanmıyorum ancak dolarda baya etkiliyor diyorum çaktın mı ? hadi rastgele.arkadaşım sen fiyatların dolar yüzünden yüksek olduğunu sanıyorsan işin zor. devlet ürünün kaç katı vergi alıyor hala dolar diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?