rx570 tavsiye etmiyorum cok fazla ısınıyor oyun oynarken tonla droplar yiyebiliyosun1650 ekran kartı yerine rx 570 alarak hem daha ucuza daha iyi performans alınır hem de artan parayla 1tb hdd alınır
rx 570 alıp yanına soğutucu alabilirrx570 tavsiye etmiyorum cok fazla ısınıyor oyun oynarken tonla droplar yiyebiliyosun
Ben aldıgımı pişmanım acıkcası kasada 3 tane egzoz fan varrx 570 alıp yanına soğutucu alabilir
virus olabilir belki garantiye götürdün mü hiç ?Ben aldıgımı pişmanım acıkcası kasada 3 tane egzoz fan var
Kullanıyorum ve hayvan gibi oyun oynuyorum. Tek fanlı olmasına rağmen henüz dediğin gibi sorunlarla karşılaşmadımrx570 tavsiye etmiyorum cok fazla ısınıyor oyun oynarken tonla droplar yiyebiliyosun
Kendime alıcak olsam kasayı böle ışıklı mışıklı almam fiyatı boşuna artırıyorgüzel sistem kasa ayrı güzel gözüküyor dıştan
Biliyorum metinlerde link olmasının sebebi parçaları ayrı ayrı almak isteyenler içinKonuyu yapıyorsun madem tam yap metinlerde link var
katılıyorum1650 ekran kartı yerine rx 570 alarak hem daha ucuza daha iyi performans alınır hem de artan parayla 1tb hdd alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?