Ben 1500 e g4560 750 ti aldım. Editimi de yapıyorum Gta5 overwatch vs yüksekte yeni nesil oyunları lowda 45 50 fps oynuyorum 3000 tl ye nasıl olmuyor rx570 ucuz bir kart her oyunu highta rahat oynatıyor işlemci, anakart ve kasayı 2. el al veya elindeki kasayı kullan farketmez. Psu ve ramleri 0 al ucuzladılar zaten.2. El alma yanarsın çok sakıncalı bizim millete güven olmaz. 3000 ₺ Gaming PC dolar bu durumda iken imkansız ha toplanır fakat low medium arası anca FPS değerleri alırsın onun dışında bütçen 4000 5000 ₺ olması gerek.
Dolar dan bahsediyorum sen dolar 6 ₺ iken mi topladın? Hayır dolar biraz düşerse bütçesine uygun hale gelir. İkinci el sistem konusunda da daha siz kazık yememişsiniz yediğiniz zaman ne kadar kötü olduğunu anlayacaksınız.Ben 1500 e g4560 750 ti aldım. Editimi de yapıyorum Gta5 overwatch vs yüksekte yeni nesil oyunları lowda 45 50 fps oynuyorum 3000 tl ye nasıl olmuyor rx570 ucuz bir kart her oyunu highta rahat oynatıyor işlemci, anakart ve kasayı 2. el al veya elindeki kasayı kullan farketmez. Psu ve ramleri 0 al ucuzladılar zaten.
2. el alırken kendi şehrinden almaya çalışırsın. Gidip denersin neden kazık yiyesin ki? + Dolar 4.7 iken aldım ben sistemimi ve teknobiyotik ve sinerji gibi sitelerde çok güzel sistemler oluyor zaten.Dolar dan bahsediyorum sen dolar 6 ₺ iken mi topladın? Hayır dolar biraz düşerse bütçesine uygun hale gelir. İkinci el sistem konusunda da daha siz kazık yememişsiniz yediğiniz zaman ne kadar kötü olduğunu anlayacaksınız.
oha çok güzel bunlar sen mi yapıyorsun? bunlardan paylaşmaya devam ette pc alıcam işime yarar