hızlıdır kanka zaten 3060 bubenim rtx 3060 daha hızlıdır kesin
3050 çok iyi ekran kartı laptopda düşük performans gösteriyor olabilir ama rtx 3050 bence fiyat performansda zirve yapmış bir karttırherkese iyi forumlar şuan lenovo ideapad gaming 3 kullanıyorum ve 3050ti ekran kartım var ancak beklediğim performans yok ve karşılaştırma yaptığımda 1080 super falan performans olara kdaha iyi olduğu söyleniyor bu neden kaynaklı 3050ti lı laptop almam kötü mü oldu ayrıca daha kötü olduğu kartlara göre daha pahalı olmasının nedeni nedir kullanım alanı mı farklı?
3050öyledir ama 3050ti olması çok fark yaratıyor mu veya işlemciyle alakalı olabilir mi ryzen 7 5800 işlemcim var3050 çok iyi ekran kartı laptopda düşük performans gösteriyor olabilir ama rtx 3050 bence fiyat performansda zirve yapmış bir karttır
öylede olabilir 3050 ti laptoplara konuluyor sadece diye biliyorum3050öyledir ama 3050ti olması çok fark yaratıyor mu veya işlemciyle alakalı olabilir mi ryzen 7 5800 işlemcim var
aynen sadece laptopta oluyor yani kötü olması falan sorun degil sadece verdiğim paraya değdi mi onu öğrenmek istiyorum 20.5k verdim bilmiyorum iyi mi ettim bu laptop için yoksa daha iyisi bulunabilir miydiöylede olabilir 3050 ti laptoplara konuluyor sadece diye biliyorum
Ekran kartınızı tam güçte çalıştırdığınızı düşünmüyorum. MSİ Afterburner ile performans ayarlarını gözden geçirmenizi öneririm. Çünkü ben R7 370 kullanıyorum ve CS'de verdiğiniz FPS'lere yaklaşık değerler alıyorum. Muhtemelen ekran kartınız maksimum güçte çalışmıyordur.
ekranda işlemcinin ekran kartı gözükürken oluşturucuda 3050 gözüküyor performans kaybı bu yüzden olabilir mi çünkü cs de falan max 300-400 fps görüyorum veya lolde 250 civarlarında zaten tflere girince düşüyor direk 100 120 lere
afterburner ayarları nasıl yapılır bilmiyorum ve garanti dışı kalır diye bi korku var içimdeEkran kartınızı tam güçte çalıştırdığınızı düşünmüyorum. MSİ Afterburner ile performans ayarlarını gözden geçirmenizi öneririm. Çünkü ben R7 370 kullanıyorum ve CS'de verdiğiniz FPS'lere yaklaşık değerler alıyorum. Muhtemelen ekran kartınız maksimum güçte çalışmıyordur.
usta aklımda vardı onlar ama marka kalitesi olarak çoğı kişi lenovo önerdi o yüzden buna yöneldimHocam size tavsiyem onu satıp Asus tuf rx 6700 xt kullanmaniz en yüksek yük altında bile Max 65 dereceyi gördü oyunlarda ultrada en fazla 55 derece görüyor
Afterburner ile garanti dışı kalacak birşey yapmanız zor. Afterburner ile ekran kartının çalışacağı frekans aralığını ayarlarsınız. Yani bir sorun olacağını sanmıyorum.afterburner ayarları nasıl yapılır bilmiyorum ve garanti dışı kalır diye bi korku var içimde
Post automatically merged:
usta aklımda vardı onlar ama marka kalitesi olarak çoğı kişi lenovo önerdi o yüzden buna yöneldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?