3070 Ti Driver Boosterle FPS değerim %50 arttı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 3070 Ti ekran kartı kullanıyordum, bütün oyunlarda Ultra 1080p 100-150 arası FPS alıyordum. Bazen çok kalabalık yere girersem bu aldığım FPS 40 kadar düşüyordu, Driver Booster 10 isimli programı rastgele bilgisayarımda eksik bir dosya var mı diye taratırken ekran kartının aşağıda paylaştığım sürümünü kurmak istedi. Eski bir sürümdü ve ben yeni sanıp kurduğumda kalabalık yerde 40'a kadar düşen FPS'im 90'a cıktı, sabit 150 aldıgım yerlerdeki FPS'im 300 cıktı. Ortalama %50 bir artış oldu, sürümü aşağıda paylaşıyorum. Çok mutluyum :)

Screenshot_1.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ben de kullanıyorum gayet iyi bi program çok iş görüyo cidden hele pcyi ilk aldığın zaman tek tek driver yüklemekle uğraştırmıyo iyi forumlar

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kimisi balon diyor bu uygulama için kimisi beğeniyor bende anlamadım driver güncellemek için bu uygulamayı kullanmalı mıyız? Kullanmamalı mıyız?

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Gerek yok driverlerini kendinde güncelleyebilirsin.:peepoNice:
İşte bu yüzden soruyorum genellikle kendim güncelliyorum ama işte uğraşmak istemeyenler bu tip uygulamaları kullanıyor peki gerçekten güncelliyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu konular üstünde baya kafa yordum ekran kartı modeline göre driverdan drivera fps, latency kesinlikle fark ediyor, en günceli en iyisi demek değil. Misal bende emektar gtx 960 vardı valorantta 80-120 arası fps alıyordum low ayarlarda driver ı degisince 130-150 lere cıktı.

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu uygulamayı spam zannediyodum bi kurim taratiyim bakalım ne dicek bana

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Drive booster güzelde bazen gerekli gereksiz yada uyumsuz yükseltmeler yapabiliyor. Bu yüzden bence windowsun kendi update servisi daha güzel laptoplar için ama masaüstün varsa gider bu uygulama.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Analizi sağlam bir program. Aynı zamanda bende kullanıyorum. Drive yüklemek için kullanılabilir ama elbetteki eksikleriniz olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben kurdum proya yükselt felen diyor carck varmı bunun?

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bu program herkezde ise yaramiyor bazi güncelemeleri kötü oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bunun yerine NVDIA GeForce Experience kursan daha sağlıklı zaten ekran kartına göre oyunları da optimize diyor program

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkadaşlar uygulama güzel bir uygulama ama şöyle bir sıkıntısı var ben eskiden kullanıyordum ve ses driver ımın güncel olmadığını gösterdi ve güncelledim bu uygulama ile güncelledikten sonra sesler gitti eski sürümüne sardım ve sesler cızırtılı gelmeye başladı benim deneyimim bu

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
pratiklik açısından çok güzel program ama bazen yeni sürümden eski sürüme geçiriyor, tek tek elle uğralmakta zor geliyor ben kullanıyorum açıkçası

Easy come easy go
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sanırım kartlardaki son güncellemeler nedeniyle aynı sorunu yaşıyorum

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bana daha çok 3070ti aldım hava atim konusu gibi geldi zira böyle bir sistem alıp drıver kurmayı bilmemek imkansıza yakın ki zaten drıver kurmadan kullanmakda farklı bir seviye çünki zaten 1 - 2 sürüm çok fps fark ettirmez

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok yararlı bir program bende genelde öyle güncelliyorum key fln nette bulabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...