öyle bi ekran kartında fps sorunu yaşaman başka birşeyle alakalıdır 3080 ile 4070 arasında oyunlarda çok fazla bi artış olmaz gibi ekran kartını yükselticeksen işlemcinide güçlendirmeni tavsiye ederimArkadaşlar merhaba şu anda kullandığım sistemde EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12G GDDR6X ekran kartı var. Yeni çıkan 4070 Ti modeller ile benim kullandığım ekran kartı arasında ne kadar fark vardır? 3080 Ti satıp 4070 Ti almam gerekir mi? 2K çözünürlükte 144Hz monitör kullanıyorum. Oyunlarda ultra ayarlarda bazen fps 144 den 100 lere düşüyor ve ekran kartı çok ısınmaya başlıyor ve çok güç tüketiyor. 4070 Ti modellerin soğutması ve güç tüketimi daha iyi midir? Güç tüketimi arasındaki fark elektrik faturasında ne kadar fark eder?
Hocam şimdi 4070ti inanılmaz güçlü gerçekten 3080ti ye de epey bir fark atmıştır güç tüketimi olarak 4070ti daha düşük fps yani nasıl yapmışlar bunu gerçekten anlamadım güç olarak daha düşük güçle bu performansları veriyor şimdi bir başka konu ise dlss mevzusu 3000 serisinde dlss 2.0 varken bu 4000 serisinde ise 3.0 teknolojisi vardır eğer biraz bakarsan dlss 2.0 ile 3.0 ların farklarına ortada kabak gibi fps farkının olacağını göreceksin ve oyunlarda gözle görülür derecede fps farkı var 4070ti daha ağır basıyor her türlü her ayarda performans olarak üst düzey bir ekran kartı son olarak yükseltmek gerekir mi bence kesinlikle paran varsa almalısın gerçekten fark yarattığını göreceksin hangisi alayım dersen de MSI Suprim X 4070TI var bunu alabilirsin en baba sürümü 4070ti ekran kartında number one yani bu şekilde umarım anlatabilmişimdirArkadaşlar merhaba şu anda kullandığım sistemde EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12G GDDR6X ekran kartı var. Yeni çıkan 4070 Ti modeller ile benim kullandığım ekran kartı arasında ne kadar fark vardır? 3080 Ti satıp 4070 Ti almam gerekir mi? 2K çözünürlükte 144Hz monitör kullanıyorum. Oyunlarda ultra ayarlarda bazen fps 144 den 100 lere düşüyor ve ekran kartı çok ısınmaya başlıyor ve çok güç tüketiyor. 4070 Ti modellerin soğutması ve güç tüketimi daha iyi midir? Güç tüketimi arasındaki fark elektrik faturasında ne kadar fark eder?
Hiçbir şey olmaz bu işlemcide dar boğaz falan olmaz yani gerçekten 10 numara bir işlemcin var zaten al MSI Suprim X 4070TI'nı rahatına bak hocam darboğaz yapan diyenlere de aldırma boş verArkadaşlar doğru diyorsunuz ben işlemci ve ram yazmayı unuttum kusura bakmayın.
İşlemcim i7 13700KF
Ram 32GB(2x16GB) 6000 MHz DDR5
Darboğaz olacağını sanmıyorum.
sayı farkıArkadaşlar merhaba şu anda kullandığım sistemde EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12G GDDR6X ekran kartı var. Yeni çıkan 4070 Ti modeller ile benim kullandığım ekran kartı arasında ne kadar fark vardır? 3080 Ti satıp 4070 Ti almam gerekir mi? 2K çözünürlükte 144Hz monitör kullanıyorum. Oyunlarda ultra ayarlarda bazen fps 144 den 100 lere düşüyor ve ekran kartı çok ısınmaya başlıyor ve çok güç tüketiyor. 4070 Ti modellerin soğutması ve güç tüketimi daha iyi midir? Güç tüketimi arasındaki fark elektrik faturasında ne kadar fark eder?
ekran kartı yerine işlemci al bence 11400f süperArkadaşlar merhaba şu anda kullandığım sistemde EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12G GDDR6X ekran kartı var. Yeni çıkan 4070 Ti modeller ile benim kullandığım ekran kartı arasında ne kadar fark vardır? 3080 Ti satıp 4070 Ti almam gerekir mi? 2K çözünürlükte 144Hz monitör kullanıyorum. Oyunlarda ultra ayarlarda bazen fps 144 den 100 lere düşüyor ve ekran kartı çok ısınmaya başlıyor ve çok güç tüketiyor. 4070 Ti modellerin soğutması ve güç tüketimi daha iyi midir? Güç tüketimi arasındaki fark elektrik faturasında ne kadar fark eder?
4070 çok pahalı ama maddi durumun el veriyorsa onu al ayrıca 4070 ileriye dönük olarak daha yeni ve kapsamlı ama 3080 ti da 144hz göre çok fazla iyiArkadaşlar merhaba şu anda kullandığım sistemde EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12G GDDR6X ekran kartı var. Yeni çıkan 4070 Ti modeller ile benim kullandığım ekran kartı arasında ne kadar fark vardır? 3080 Ti satıp 4070 Ti almam gerekir mi? 2K çözünürlükte 144Hz monitör kullanıyorum. Oyunlarda ultra ayarlarda bazen fps 144 den 100 lere düşüyor ve ekran kartı çok ısınmaya başlıyor ve çok güç tüketiyor. 4070 Ti modellerin soğutması ve güç tüketimi daha iyi midir? Güç tüketimi arasındaki fark elektrik faturasında ne kadar fark eder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?