@RAİXC Dostum bana özelden ulaşırsan sana bir çok hazır sistem konumu gönderebilirim. Demon beni uyandırdığın iyi oldu, birilerine yardımım dokunacak gibi duruyor.
Arkadaşı uyar saçmalamasın acele karar vermesin yazın 3000 TL lik sistem olacak 10000 TL onun için az beklesin baxen seninle iletişime geçtimi geçmediyse pm at
@DemonSamurai
Biliyorum perşembe günü gelecek olan PC'imde 240 GB ssd tercih ettim zaten. Gerçekten şuanki pc'imde kanser oluyorum. Ama bu fiyata 480 GB ssd'li bulabilirsek onu tercih ederiz.@DemonSamurai
Bu sistem şu anda bu fiyata alınabilecek en iyi sistem tek eksiği ssd. Ssdsiz windows 10 kullanmak ölüm gibi kardeşim onu atlamayın sakın
@DemonSamurai
Bu sistem şu anda bu fiyata alınabilecek en iyi sistem tek eksiği üstüne 100-150 lira daha verip ssd takmak. Ssdsiz windows 10 kullanmak ölüm gibi kardeşim onu atlamayın sakın
120 240 480 farketmez reis zaten 1tb hdd var attığın sistemde. 120gb yeter de artar bile. Sadece windowsu ssdye kurarsın okuma yazma hızı önemliBiliyorum perşembe günü gelecek olan PC'imde 240 GB ssd tercih ettim zaten. Gerçekten şuanki pc'imde kanser oluyorum. Ama bu fiyata 480 GB ssd'li bulabilirsek onu tercih ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?