eyvallah kardeşimmemnun oldum kardeşim kısa ve net olarak tanıtmışsın kendini tarzını beğendim sanki 500 sayfalık kitabı 3 satır cümleye sığdırmışsın
tek sorunlu ben değilmişim ozaman :dBen Gafar, 20 yaşındayım bende senin gibi hilesiz oynamaktan hiç haz almıyorum memnun oldum tanıştığıma öğrenciyim.
hoş buldum kardeşimHoşgeldin canı güzel kardeşim Selamlar
hilesiz oyun olmaz olsun leventBende levent Memnun oldun hile ile oynamayı seviyorum
ben evelenemıyorum abı ya dıkıs tutmuyor bı turlukardesım hosgeldınbızde senın gıbı nın evlı modelıyız memnun olduk
resim ekleyemediğim için ek atamadımhoşgeldin. dövme konusunda profesyonel misin yoksa öylesine bir şeyler mi yapıyorsun? çok meraklıyım da bu konuda
ne güzel kardeşim ne kullanıyorsun pekı varmı sende motor? ben chopper kullanıcısıyım Dragstar 650 var satıp harley almayı planlıyorumHoşgeldin Kardeşim.Motorcu Olman Beni Mutlu Etti.İsmim Salih Benimde.Bende Motosiklet Hastasıyım.Video İçerik Üreticiliği Yapıyorum Ama Genelde Boş Günlerimde Ya Oyunda Hileyle Zevk Alıyorum Yada Motosikletle Geziyorum
yok be kardeşimbaya cool sun abi
Bende CBR 1000rr Vardı Aga Satmak Zorunda Kaldım Maddi Durumdan Dolayı.Gittim YBR125 Aldım 2012 Model Onu Kullanıyorum.Allah Nasip Ederse Tekrardan Almayı Düşünüyorum 600rr yada 1000rrne güzel kardeşim ne kullanıyorsun pekı varmı sende motor? ben chopper kullanıcısıyım Dragstar 650 var satıp harley almayı planlıyorum
Post automatically merged:
yok be kardeşim
tekerine taş değmesin kardeşim ben racing sevmıyorum yan sevemedim gıdon pozisyonu bana uygun degılBende CBR 1000rr Vardı Aga Satmak Zorunda Kaldım Maddi Durumdan Dolayı.Gittim YBR125 Aldım 2012 Model Onu Kullanıyorum.Allah Nasip Ederse Tekrardan Almayı Düşünüyorum 600rr yada 1000rr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?