+33 (Fransa) Fake Numara Alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Herkese merhaba arkadaşlar, bugün size fake numara almayı anlatacağım. Bu yöntem sadece Arama için değil SMS için de geçerli. Yani bir yere kayıt olurken "SMS Onayı" gerekiyorsa bile çalışıyor. iOS ve Android uygulaması var. Güvenilir, hızlı ve kalitelidir. Bu uygulamayla birlikte istediğiniz ülkeden istediğiniz numarayı arayabilirsiniz, SMS gönderebilirsiniz.
Uygulama Adı: Wonetİşletim Sistemi: iOS & AndroidFiyatı : Ücretsiz *Denenmiş Servisler:WhatsApp (Başarılı)Telegram (Başarılı)NOT :Diğer servisleri/programları denemedim. Onlarda da çalışacağını umuyorum...
Download Links:Android (Google Play Store):
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
iOS (App Store) : adwords.google.com/um/Welcome/Home?hl=tr&sourceid=awo&subid=tr-ww-et-g-aw-a-tools-awhp%21o2&sf=or&clickid=sn-11r-or-tr-05202018
*KULLANIM :1) İndirdikten sonra Wonet'i açın ve gelen ekrana numaranızı girin.
2) Telefonunuza Fake No'nuz SMS olarak gönderildi. Şimdi tekrar Wonet'i açın ve kendi numaranızı girin.
3) 2.kez giriş yaptığımızda Giriş Kodu gönderiliyor. Tekrar SMS ile kod gönderildi, o kodu doğru bir şekilde girin ve bekleyin.
4) Ve giriş yaptınız. Bu arayüzde SMS / Arama / Rehber gibi menüler mevcut. Bunları kullanabilirsiniz istediğiniz şekilde.
5) Şimdi de, kayıt olmak istediğiniz uygulamayı açın ve numara kısmına size SMS olarak gelen fake numarayı girin. SMS veya Arama ile onaylayabilirsiniz. Ben örnek olarak Telegram kullanacağım.
6) Şimdi SMS geldi, Telegram'dan...
7)Şimdi bu kodu Telegram'a yazıyorum ve hesabım açıldı.

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...