Burada da laptop yok ki zaten? Masaüstü varLaptop sevmiyorum dostum, masaüstü sevdiğim için kasa daha ideal olacaktır benim açımdan.
Benden bir sonra yazan arkadaşı yanıtladım dostumBurada da laptop yok ki zaten? Masaüstü var
High'da 60fps den fazla alırsın benceBununla Fortnitede ve pubg mobilede kaç fps alırsın ?
sistemi bize atta bizde alalımbende rx580 8gb var 3350tl ye topladım birde 16gb ram
Aynı sistemi dışarıdan almaya kalkarsan çok daha pahalı olacaktır. Parçalar tek tek seçildiğinden dolayı daha ucuz oluyor.Benim de tam olarak kafamda olan sistem bu aslında ama hayırlısı. Tek korktuğum şey bu sistem internetten diye mi bu kadar ucuz yoksa direk elden alırsam gene bu kadar fiyatta mı denk gelir ?
Cidden PC den anlıyorsun , paylaşım için teşekkürler eğer bir gün PC toplarsam senin konularına göz atacağım.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana.Güzel toplama, ellerine sağlıkArşivime aldım, diğer aldıklarım ile birlikte karşılaştırıp birisini seçeceğim. Teşekkürler!
Zaten bu sebepten paylaşıyorum.Güzel sistem fiyatı da fena değil
Bu fiyata cidden güzel denecek bir bilgisayar. RTX570 zaten her türlü GTX 1050Ti'dan daha güçlü. Bunu her donanımdan anlayan kişi bilir.Bu fiyata RX570'li pc süper bence. RX570 GTX 1050Tİ'dan daha iyi bir kart.
En yüksek ayarlarda 60+ rahat alırsın. Ortalama 70-90 arasında olur diye tahmin ediyorum.Bununla Fortnitede ve pubg mobilede kaç fps alırsın ?
Bu pc senin bahsettiğinden yarı yarıya daha ucuz ve iki katı performans veriyor kardeşim haberin olsun5 para etmez bir sistem bunu alacağınıza monster abra v12.1.2 alın derim
Dostum bu sistem piyasadaki bütün oyunları ultrada açabilir. Youtube üzerinden ekran kartı testlerini bulabilirsin aşağıya örnek bir video bırakıyorum. Piyasadaki oyunları ultrada çalıştırabilecek en uygun sistem ryzen 3 + rx 570 şimdilik.aldığın fpsleri örnek atabilir misin internet cafe açmayı düşünüyorum yardımcı olurusn bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?