En iyi markası olan MSI laptop öneririm fakat 512 GB SSD.
Bu dışında 35000 TL aşmayan bütün Casper excalibur ve Monster laptoplar büyük ihtimal Clevo kasa'dır. Aşırı ısınma ve kronik sorunlu olarak bilinen Clevo kasası Casper excalibur ve Monster markası basılmış bir laptop.
En iyi markası olan MSI laptop öneririm fakat 512 GB SSD.
Bu dışında 35000 TL aşmayan bütün Casper excalibur ve Monster laptoplar büyük ihtimal Clevo kasa'dır. Aşırı ısınma ve kronik sorunlu olarak bilinen Clevo kasası Casper excalibur ve Monster markası basılmış bir laptop.
Şuan Asus tuf A15 Kullanıyorum fazla ısınması dışında Herhangi bir performans sorunu yok öneririm.
Bütçenizi yukarı çekme imkanınız var ise MSİ Katana serisini Şiddetle tavsiye ediyorum.
knk ben sana direk monster notebook söylim yeter gerçekten bak sitesine gir beğen çanta veriyorlar her büyük şehirde oturuyorsan her yerde yerleri var gidip daha uyguna veye randevu alıp gidip tamir ettirebiliyorsun yani gerçekten çok güzel
ASUS ROG (Republic of Gamers): ASUS ROG serisi, yüksek performanslı ve kaliteli oyun laptoplarıyla tanınır. Özellikle ROG Strix ve Zephyrus modelleri oldukça popülerdir.
MSI (Micro-Star International): MSI, oyuncular için tasarlanmış laptoplar sunan bir diğer güvenilir markadır. MSI'nın GS, GE, veya GT serileri yüksek performansa sahip cihazlar sunar.