Bu televizyon çok güzel ama istanbul bilisim kapandı diye biliyorum. Battı daha doğrusu.Dostum buna bak bi istersen ❤❤❤
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Güzel ALLAH mesut etsin kardeşim
Beyaz eşya konusunda takım al demiştim 4000 tl ye güzel curvedler var tavsiye ederim
Olsun dostum başka bir yerden samsung al derim hem samsung cihazlarını baglayabilirsinBu televizyon çok güzel ama istanbul bilisim kapandı diye biliyorum. Battı daha doğrusu.
Başka sitelerden bakıyorum şimdi dostum. Azıcık düşük fiyatlıya göz gezdiriyorumOlsun dostum başka bir yerden samsung al derim hem samsung cihazlarını baglayabilirsin
Allah razı olsun darısı başına insallahallah mesut etsin reis bu televizyonada bir bak istersenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sağ ol kardeşim Allah razı olsun, baktım şimdi tavsiyen için teşekkürler.Ağabeyciğim Allah mesut etsin. Şöyle birşey bulabildim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Tavsiyeni dikkate alacağım teşekkürler.Renkleri Aşırı yansıtsın dersen Samsung yok Aşırısı göz bozar dersen LG
Eyvallah kardeşim ilgin için.doğal rengi versin dersen LG parlak renk versin dersen SAMSUNG panel olarak lg sağlamdır çift paneldir
Yetişemedim bugün, yarın sabah bakacağım tekrar. İlgin için teşekkürler dostum.Bugün 4 Bin TL ye N11 de kampanya vardı Samsung'un yarın sabah 11' de tekrar N11 i kontrol edin.
Ne tür bir arıza verdi ki? Televizyon için soruyorum bu arada.LG markasının garanti sistemi bize çok sıkıntı çıkardı haberin olsun reis ve mutluluğun daim olsun o yüzden lg den uzak dur derim ben
ya wifi sıkıntısı yaşadım ben netflix vb uygulamaları açmamaya başladı pek umursamadı servisi de kullanıcı hatası dedi ama adım gibi eminim benlik bi durum yokNe tür bir arıza verdi ki? Televizyon için soruyorum bu arada.
Hmm anladım sağ ol kardeşim. Söylemen iyi oldu.ya wifi sıkıntısı yaşadım ben netflix vb uygulamaları açmamaya başladı pek umursamadı servisi de kullanıcı hatası dedi ama adım gibi eminim benlik bi durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?