Efendim Merhabalar malum bu ekonomik dönemde genelde kimse istediği şeyi alamıyor buna bende dahilim
konudan çok fazla sapmamak için ekonomik olucağını düşündüğüm için 3D Printer'dan Figür bastırmak istiyorum ama bunu yapan bir site veya bir yer varmıdır bir fikrim yok sizin bildiğiniz böyle bir yer falan var mıdır ?
3D printer ile figür bastırmak isteyenler için online hizmet veren birçok firma var mesela shapeways, sculpteo, 3D hubs buralara bakabilirsin detaylı araştırmayı youtube'dan video izleyerek edinebilirsin
Ben Back-End Developerım ama geçen bana bununla alakalı bir soru sorulmuştu ve bende araştırmıştım. kanka blender üzerinden istediğin modeli yazdırabiliyorsun, ayrıca Blender örnekleri ücretsiz paylaşan bir sitede mevcut oradan figürsel bişilerde basabilirsin
Ben Back-End Developerım ama geçen bana bununla alakalı bir soru sorulmuştu ve bende araştırmıştım. kanka blender üzerinden istediğin modeli yazdırabiliyorsun, ayrıca Blender örnekleri ücretsiz paylaşan bir sitede mevcut oradan figürsel bişilerde basabilirsin
Kanka Modellemeyi ben kendim yapabilirim sadece elimde 3D Printer olmadığı için birisinden bastırmam lazım işte öyle bi site veya hizmet veren bir yer bulmaya çalışıyorum
Elbette, figürler için 3D baskı hizmeti sunan birçok web sitesi ve mağaza var. Bunlardan bazı popüler olanlar arasında Shapeways, Sculpteo ve i.materialise yer alıyor.