3D Printer'dan Figür Bastırmak istiyorum ama bir Site veya Satan yer var mıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Efendim Merhabalar malum bu ekonomik dönemde genelde kimse istediği şeyi alamıyor buna bende dahilim
konudan çok fazla sapmamak için ekonomik olucağını düşündüğüm için 3D Printer'dan Figür bastırmak istiyorum ama bunu yapan bir site veya bir yer varmıdır bir fikrim yok sizin bildiğiniz böyle bir yer falan var mıdır ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
3D printer ile figür bastırmak isteyenler için online hizmet veren birçok firma var mesela shapeways, sculpteo, 3D hubs buralara bakabilirsin detaylı araştırmayı youtube'dan video izleyerek edinebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben Back-End Developerım ama geçen bana bununla alakalı bir soru sorulmuştu ve bende araştırmıştım. kanka blender üzerinden istediğin modeli yazdırabiliyorsun, ayrıca Blender örnekleri ücretsiz paylaşan bir sitede mevcut oradan figürsel bişilerde basabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
detaylıca araştırsan işini görecegin biyer bulacagına eminim internet üzerinde

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben Back-End Developerım ama geçen bana bununla alakalı bir soru sorulmuştu ve bende araştırmıştım. kanka blender üzerinden istediğin modeli yazdırabiliyorsun, ayrıca Blender örnekleri ücretsiz paylaşan bir sitede mevcut oradan figürsel bişilerde basabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kanka Modellemeyi ben kendim yapabilirim sadece elimde 3D Printer olmadığı için birisinden bastırmam lazım işte öyle bi site veya hizmet veren bir yer bulmaya çalışıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İnternette vardır mutlaka şehir belirtseydin yardımcı olurdum bursa da 2 tane var bu işi yapan dükkan

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Elbette, figürler için 3D baskı hizmeti sunan birçok web sitesi ve mağaza var. Bunlardan bazı popüler olanlar arasında Shapeways, Sculpteo ve i.materialise yer alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...