Onaylı Üye
taksitli almayı planlıyorum yani tekrardan fiyat artışı olacağından 4 5kyı aşamıyorumÜstüne biraz daha koyup.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapX3 Pro 8 GB + 256 GB 9.180 TL.
POCO X3 GT 7.499 TL.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro.
Xiaomi Redmi Note 10 s
Realme.
Bunları tavsiye ederim.
İlk ikisi biraz pahalı diğerlerine bakabilirisn Note 10 s 5100 TL.
PUBG 60 FPS HDR 45 veriyor sanrım.
Biraz daha koyup Note 10 S al bence biraz cebinden parayı kıstaksitli almayı planlıyorum yani tekrardan fiyat artışı olacağından 4 5kyı aşamıyorum
redmi 9t düşünüyorum bataryası 6000mah olduğu için ama 10s de 6ram var benim ihtiyacımı 9t karşılamakta. Sence o nasıl?Biraz daha koyup Note 10 S al bence biraz cebinden parayı kıs
Sen hangi oyunu oynayacaksın ?redmi 9t düşünüyorum bataryası 6000mah olduğu için ama 10s de 6ram var benim ihtiyacımı 9t karşılamakta. Sence o nasıl?
Kanka yüksek güç gerektiren oyunlar oynamayacağım maksimum pubg wild rift gibi popüler oyunlar onun dışında cr coc vs. oynamayı düşünüyorum. Onun dışında benim için önemli olan pil ömrü ve pratik kullanım. Günümü oyun oynayarak geçirmeyeceğim.Sen hangi oyunu oynayacaksın ?
Pubg da pek iyi değil o telefon onun yerine Xiamoi Redmi Note 9/9S/9 ProKanka yüksek güç gerektiren oyunlar oynamayacağım maksimum pubg wild rift gibi popüler oyunlar onun dışında cr coc vs. oynamayı düşünüyorum. Onun dışında benim için önemli olan pil ömrü ve pratik kullanım. Günümü oyun oynayarak geçirmeyeceğim.
Pubg bakımından değil de pratiklik konusunda nasıl dostum?Pubg da pek iyi değil o telefon onun yerine Xiamoi Redmi Note 9/9S/9 Pro
Bence baya güzel bir telefon f/p açısından ekran açısından oyun performansı pratiklik gündelik kullanım her yönden iyiPubg bakımından değil de pratiklik konusunda nasıl dostum?
tamamdır dostum yardımın için teşekkür ederim <3Bence baya güzel bir telefon f/p açısından ekran açısından oyun performansı pratiklik gündelik kullanım her yönden iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?