Onaylı Üye
Benim değil bilgisayar ve GTA 5'i yeni yükledim 95 GB birde format atarsam sıkıntı olacağını bildiğim için atmıyorum herhangi bir çaresi yokmudur format atmaktan başkaTemiz bir format at windows update kapat , ram'in biraz düşük kalmış sisteme göre 2x4 8 gb ram yapmak sistemini rahatlatacaktır . Driverlerini güncelle format sonrası iyi forumlar dostum
epic games vermişti kanka orjinal halini indirdimgta 5 crackliyse ***** trojanlı olabilir kanka bi kere başıma geldi benimde
Son çare format kapattım updateyiSanmıyorum hocam temiz kurulum ve driver kontrolleri şart , windows update kapatmanız yararlı olabilir son çare
son çarem oTemizinden bi format at bide driverların güncel versiyonlarını yükle tertemiz olur hala kasıyosa parçalarda sıkıntı vardır
İçi temiz baktım kasa değil laptop teşekkür ederim sağol son çarem format dediğim gibisen kasaya bi göz at olmazsada format tek çare
İçinde dosya yokki sadece bir kaç oyun yüklüccleaner diye bi program var öneririm bilgisayarı tertemiz yapıyor
bilgisayarın eskisine göre daha fazla ısınıyor mu dostum ?İçi temiz baktım kasa değil laptop teşekkür ederim sağol son çarem format dediğim gibi
İçinde dosya yokki sadece bir kaç oyun yüklü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?