Onaylı Üye
Kalkıyor kanka ben kaldırıyorum programım var kendim yazdım 2 senedir sorunsuz kaldırıyorumknk donanım banları kalkmıyo
hesap bani kalkiyormu ?Kalkıyor kanka ben kaldırıyorum programım var kendim yazdım 2 senedir sorunsuz kaldırıyorumbu forumda yeniyim zamanla satislarim hizlanir buradada bakalım inşallah
Kanka hesap banı kalkmaz sisteme erişmek olur o direk yeni bir bilgisayarda oynadığını farz et yeterli spoof işlemini yaptıktan sonra ( profilimde var gönderi oradan bakabilirsin ) asla hile makro tarzı şeyler kısacası 3.part şeylerden uzak durman yeterli modemi de kapat aç yaparsın ip de değişir sorunsuz ömürlük oynarsın çok uyguna yapıyorum ben fiyat olarak pc banını kaldırmayı yani hwid spooferhesap bani kalkiyormu ?
Post automatically merged:
spoofer ile kaldirmaya calisiyor kaldirip ban yiyorsan süresi uzuyor .
ben normal pc de girebiliyorum onu riot yetkililerine actirdim onda dert yok sadece hesap banimi actiramiyorum 2/3 sene gecti tekrardan ticket attim 3 gün bekle d ediler hayirlisi insallah acilir.Kanka hesap banı kalkmaz sisteme erişmek olur o direk yeni bir bilgisayarda oynadığını farz et yeterli spoof işlemini yaptıktan sonra ( profilimde var gönderi oradan bakabilirsin ) asla hile makro tarzı şeyler kısacası 3.part şeylerden uzak durman yeterli modemi de kapat aç yaparsın ip de değişir sorunsuz ömürlük oynarsın çok uyguna yapıyorum ben fiyat olarak pc banını kaldırmayı yani hwid spoofer)
çok uygun 600TL?https://memoryhackers.org/konular/1...iyat-tum-oyunlar-icin-gecerlidir-2023.273814/
Çok uyguna yapıyorum arkadaslar ilgileniyosanız yazın yardımcı olurum
30 günlük aldiginiz deneme süresi bittiğinde seriallerin eski haline döndüğü çöp spoofler için fazlasıyla uygun kanka bide perm ya en iyi tarafida o ^^çok uygun 600TL?)
kalkıyor knk çok kaldırdım daha dün yedim bugün yine açtımknk donanım banları kalkmıyo
200 e hwid ban kaldırıyorumçok uygun 600TL?)
dostum büyük ihtimalle spoofer yani amidewin işe yaramadı hileden kalan dosya olucağını sanmıyorum çünkü trojan diye algılıyor ve siliyor anti virus programıher yediğinde uzuyor diye biliyorum ama ne kadar uzuyor bilmiyorum ve ban yediysen geçmiş olsun sürekli yiceksin pc ye format atman gerek hileden kalan dosyalar yüzünden ban yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?