amd raedon 5500 series dostumEkran kartın nedir tam olarak? Ram'i 8e yükseltebilirsen iyi olur. Sistem özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olunabilir.
tabi ki dostum deneyecegim teşekkrlerLauncher üzerinde optimize seçenekleri deneyebilir misiniz?
peki ayarladan her hangi bir şey yapsam düzelir mi2 gb ram pubg mobile için biraz düşük tabi ekran kartının modelide önemli
Hangi ayarlardan bahsediyorsun.Pubg Mobile üzerindenmi.tabi ki dostum deneyecegim teşekkrler
Post automatically merged:
peki ayarladan her hangi bir şey yapsam düzelir mi
evet pugb mobile ayarlarını merak ediyorumHangi ayarlardan bahsediyorsun.Pubg Mobile üzerindenmi.
Pubg mobile üzerinden kare hızını yükselte bilirsin grafik ayarlarını akıcıya aldığında düzelir diye düşünüyorum.evet pugb mobile ayarlarını merak ediyorum
söylediğin ayarları denicem dostumPubg mobile üzerinden kare hızını yükselte bilirsin grafik ayarlarını akıcıya aldığında düzelir diye düşünüyorum.
tamam knka birazdan deniyecemkanka gameloop ayarlarına gir veya hangi emunatörse ayarlara gir raminin yarısını ver internettte baya bir video var bakıp yapabilirsin devamını
illaki bir çözümü vardır ama bulamadık bir türlüaynı sorunu bende yaşıyorum ne kadar video izlesemde uygulasamda hala çözemedim hatta oyun en son %98 de kalmaya başladı bende uğraşmayı bıraktım
önere bileceğin vürüs programı varmıvirüs bulaşmıştır
pubg lite da sorun yok ama gameloop üzerinden mobile i açtığımda oyun oynanmayacak düzeyde kasıyordu. Ve şuan oyuna girmeyi denedim hata kodu 1 diye error verdi :/illaki bir çözümü vardır ama bulamadık bir türlü
Ben Panda Domeyi önerebilirim iyi bir virüs programıönere bileceğin vürüs programı varmı
aynı hata bendede var bir çözüm yolunu bulamadıkpubg lite da sorun yok ama gameloop üzerinden mobile i açtığımda oyun oynanmayacak düzeyde kasıyordu. Ve şuan oyuna girmeyi denedim hata kodu 1 diye error verdi :/
özellikleri nasıl dostumBen Panda Domeyi önerebilirim iyi bir virüs programı
ne kadar düşürmem gereklien çok işlemci önemli ama ram 8 olmalı arkadaşım. fakat bunu oyun ayarlarından görüntü ayarlarını düşüürürsen yinede oynayabilmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?