Uzman Üye
log kayıtlarını temizliyormusun ?Belli etmeyle alakası yok ya bende hep ilk oyundan ban yiyorum o yüzden girmiyorum bile artık
Hilesiz girdiğimde yemiyorum ama log la alakalıda değil bence sorunlog kayıtlarını temizliyormusun ?
sa log kayıtlarını nerden sılıyoz hocamlog kayıtlarını temizliyormusun ?
bugüne kadar hiç silmediysen hepsinde tonlarca dosya olucaktır.Onları düzenli aralıklarla temizle ben haftada bir temizliyorum.deniyelim bakalım varsa bişeler silelim
detecdet olmuşsa hile her türlü atar zaten o banıLoglar ile ilgili olduğunu sanmıyorum dostum bence hilenin güncellenmesini beklemelisin nader11ndeu güncelleneceğini söylemişti
Dostum belki dediğin gibidir denemediğim için bilemiyorum tam ama akşam deneyip tekrar yorum payacağımdetecdet olmuşsa hile her türlü atar zaten o banı
ama hile detected değilse log temizlemek faydalı olur
hile şuan da detected mi ? Yani sorunsuz oynayan var mı ?Dostum belki dediğin gibidir denemediğim için bilemiyorum tam ama akşam deneyip tekrar yorum payacağım
dostum şuan hile aktif gözüküyor ama aim bot açarsan ban yiyorsun hileyi kullanacaksan aim bot açmadan oynayacaksan bir problem çıkmaz herhalde ama ne olur ne olmaz sen asıl hesabınla giriş yapmahile şuan da detected mi ? Yani sorunsuz oynayan var mı ?
bende onu diyorum oynadığımdan değil aimbotta sıkıntı varsa esp de sorun yoksa log kayıtlarını silerek sadece esp kullanarak ban yemeyi önleyebilirsiniz.dostum şuan hile aktif gözüküyor ama aim bot açarsan ban yiyorsun hileyi kullanacaksan aim bot açmadan oynayacaksan bir problem çıkmaz herhalde ama ne olur ne olmaz sen asıl hesabınla giriş yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?