Onaylı Üye
msj at bıraz kenkeBeyler bayanlar Memoryhackers'a meğersem 4 yıldır üyeymişim cok önceden kullandıgımı hatırlıyorum ama bu kadar uzun süre önce oldugunu bilmiyordum bu Onaylı Üye olayları vs. ne zamandan beri var ve 4 yıldır üye olupta onaylı üye olmamada biraz garip bence
Kanka olabildigince mesaj atmaya iletişim kurmaya çalışıyorumda günlük mesaj sınırı vs var gerçekten üşendirici ve bilgimin oldugu konu bulmakta zor açıkçası her konuyua boş boş yorum atmak istemiyorummsj at bıraz kenke
ben de bayadır üyeyim ama ondan önceki hesapları unuttum bu da 1 yıldır üye hala onaysızBeyler bayanlar Memoryhackers'a meğersem 4 yıldır üyeymişim cok önceden kullandıgımı hatırlıyorum ama bu kadar uzun süre önce oldugunu bilmiyordum bu Onaylı Üye olayları vs. ne zamandan beri var ve 4 yıldır üye olupta onaylı üye olmamada biraz garip bence
Ödül etiketi veriliyor 1. Yıl 2.Yıl vs diye en azından teselli olursun ki bende işe yaradı xdBeyler bayanlar Memoryhackers'a meğersem 4 yıldır üyeymişim cok önceden kullandıgımı hatırlıyorum ama bu kadar uzun süre önce oldugunu bilmiyordum bu Onaylı Üye olayları vs. ne zamandan beri var ve 4 yıldır üye olupta onaylı üye olmamada biraz garip bence
e ozaman azcık çabalada onaylı üye olBeyler bayanlar Memoryhackers'a meğersem 4 yıldır üyeymişim cok önceden kullandıgımı hatırlıyorum ama bu kadar uzun süre önce oldugunu bilmiyordum bu Onaylı Üye olayları vs. ne zamandan beri var ve 4 yıldır üye olupta onaylı üye olmamada biraz garip bence
Kanka hosbulduk uğraşıyoruz işte inşallah olucaz onaylı üyeAramıza tekrar hoşgeldin kardesim.50 mesaj'ı geçtiğinde onaylı üye olabileceksin sende.
O zamanlar üye sistemi yoktu işte o zamanlar sadece uiyi kullanıyorduk4 yıldır üyesin 50 tane yorum atamadın mı reis ayıp....
Arsa değil ki ilerde değerlensin. Forumda emeği olmayana ekmek yokBeyler bayanlar Memoryhackers'a meğersem 4 yıldır üyeymişim cok önceden kullandıgımı hatırlıyorum ama bu kadar uzun süre önce oldugunu bilmiyordum bu Onaylı Üye olayları vs. ne zamandan beri var ve 4 yıldır üye olupta onaylı üye olmamada biraz garip bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?