Hayatımda gördüğüm en dandik kartlardan yaklaşık 2 veya 2.5 yıl donanım gruplarında takıldım.Amd R7 240 çok iyi ekrankartı tabi 500 tl bütceye açıkcası 400-500 tl arası vay dedirten bir fark olmuyor ekrankartları arasında iyi günler
Hangi kartları istediğini göremedim kusura bakma. Oem rx460 alabilirsin 750 ti dan yaklaşık %15 daha performanslı. Fakat 750 ti da nvidianın kendi codec ini kullanabiliyorsun. Yani video çekerken max kalitede sadece 2 3 fps kaybediyorsun. Ama rx460 da o codec bulunmadığı için işlemci üzerinden kayıt yapman lazım ki aşırı derece fps düşüşü görürsün bende g4560 kullanıyorum. Tabi video çekme derdin yoksa rx460 oem alarak keyfine bakabilirsin. Sıcaklığıda güzel bir termal macun sürersen 70 dereceyi pek geçmez. 80 dereceye kadar da sağlıklıdır ekran kartları için.2. 750 ti aldım Gta 5 yüksek ayarlar overwatch epic ayarlar vs her oyunu oynayabiliyorum. Tabi 2018 de çıkan oyunları lowda oynuyorum. Kart 2014 de üretildi. Kartı Aliexpress üzerinden 2. el olarak aldım. 360 tl ye şuan 340 tl gibi bir fiyatı var. Oc yaptım bu şekilde kullanıyorum sapa sağlam Allah'a şükür.
Post automatically merged:
Hayatımda gördüğüm en dandik kartlardan yaklaşık 2 veya 2.5 yıl donanım gruplarında takıldım.
Rx 570 800 900 tl gibi fiyatlara satılıyor. + 550 en dandik kartlardan parasını haketmiyor. Rx 460 video çekmeyecekse en mantıklı seçenek neden saçma kartlar öneriyorsunuz anlamadım.RX550 almalısın. Sana önerim üstüne 100-200 lira ekleyip RX570 alman olacaktır. RX550 bir süre sonra seni tatmin etmeyecektir.
Tekrardan olmayacağım.@baXen editör olcakmısın
RX570 sandığın kadar kendisi yoran bir ekran kartı değil, tek fana bile ihtiyaç duymayacak bir ekran kartı.Rx 570 800 900 tl gibi fiyatlara satılıyor tek fanlısı. 2. el rx serisi alınmaması önerilir mining yüzünden. + 550 en dandik kartlardan parasını haketmiyor. Rx 460 video çekmeyecekse en mantıklı seçenek neden saçma kartlar öneriyorsunuz anlamadım.
Rx 570 in gücünü çok iyi biliyorum yormasıyla alakası yok. Tdp değeri yüzünden ısınan bir kart kendisi. + oc yapma şansı bulamıyorsun tek fanlıda. Onu geçtim oc yapmaya gerek duymadan fiyatına göre rakibi olmayan bir kart. Fakat siz 460 tl lik karta 100 200 tl ekle diyip rx570 al diyorsunuz ama 660 tl mi kart?Tekrardan olmayacağım.
RX570 sandığın kadar kendisi yoran bir ekran kartı değil, tek fana bile ihtiyaç duymayacak bir ekran kartı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?