Onaylı Üye
kullandıgım mikrofonlu kulaklık oyun icin en iyisi hatta sesini net ve oldugundan güzel cıkarıyo kesinlikle öneriyorum game power lunaSelamünaleyküm, hayırlı geceler. Ben bir YouTube kanalı açacağım için mikrofon almak istiyorum. Kulaklığımın mikrofonu var, kulaklığım da iyi sayılır. Rampage Orbit-S modeli ancak ayrı bir kaliteli mikrofon almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz? Bütçem 400-650 TL arasında. Bir mikrofondan örnek vermek istiyorum aklımdaki yani videoda falan basılırsam, mikrofonu muteye almam için bir tuşlu ya da dokunmatik mikrofon, görsel şölen olsa da olur yani RGB'si olmasa da olur. Bir mikrofon örneği Midex v5 RGB ama YouTube'a baktığımda videoları yok, bir tane bulabildim. O da shorts video, onda da mikrofon bozuk gelmiş ama Trendyoldaki yorumları gayet iyi, ürünün fiyatı da 680 TL idi. Kullanan ya da bilen var mıdır? Teşekkür ederim.
Elbette, 400-650 TL aralığında iyi bir mikrofon önerisi sunabilirim. İhtiyaçlarınızı ve kullanım amacınızı tam olarak bilmediğim için, genel kullanıma uygun birkaç seçenek sunacağım:Selamünaleyküm, hayırlı geceler. Ben bir YouTube kanalı açacağım için mikrofon almak istiyorum. Kulaklığımın mikrofonu var, kulaklığım da iyi sayılır. Rampage Orbit-S modeli ancak ayrı bir kaliteli mikrofon almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz? Bütçem 400-650 TL arasında. Bir mikrofondan örnek vermek istiyorum aklımdaki yani videoda falan basılırsam, mikrofonu muteye almam için bir tuşlu ya da dokunmatik mikrofon, görsel şölen olsa da olur yani RGB'si olmasa da olur. Bir mikrofon örneği Midex v5 RGB ama YouTube'a baktığımda videoları yok, bir tane bulabildim. O da shorts video, onda da mikrofon bozuk gelmiş ama Trendyoldaki yorumları gayet iyi, ürünün fiyatı da 680 TL idi. Kullanan ya da bilen var mıdır? Teşekkür ederim.
ya biliyorum bm800 ses kalitesi flnda iyi ama yayında fln illaki mik ses kapatma açma gibi durumlar lazım olacak bu mikde yok o fonksiyonlarBu mikrofona Lastvoice BM800 bakmanı öneririm birçok incelemede olumlu not almış gerçekten sesi tatlı veriyor fiyatına göre ben şahsen çok beğendim senin de eğer kafana takılırsa bi mikrofonun videosuna bakarsın stantları falan da zamanla alırsın başlangıç olara bu mikrofonla başlayabilirsin
standlı hali yokmu bununBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yukarıdaki mikrofonu kullanıyorum fiyat açısından iyi ve sesleri çok net bir şekilde alabiliyor ayrıca odanın her tarafından sesinizi alabiliyor. Ses ayarını mikrofonun üstünden yapabiliyorsunuz ve ses gitmesi gibi olaylar yok. Bir f/p ürünü olarak çok iyi yorumladım istersen alabilirsin.
kanka eminmisin 600 tl olduğuna 3235TLElbette, 400-650 TL aralığında iyi bir mikrofon önerisi sunabilirim. İhtiyaçlarınızı ve kullanım amacınızı tam olarak bilmediğim için, genel kullanıma uygun birkaç seçenek sunacağım:
Bu seçenekler arasından ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz.
- Samson C01U Pro USB Mikrofon: Bu mikrofon, yüksek kaliteli ses performansı ve kullanım kolaylığı için USB portu üzerinden güç alır. Ayrıca dahili bir kulaklık çıkışı da bulunur. Fiyatı yaklaşık 600 TL civarındadır.
- Behringer XM8500: Bu mikrofon, düşük fiyatı ve iyi performansı ile popüler bir seçimdir. Hem canlı performans hem de stüdyo kaydı için uygundur. Yaklaşık 400 TL civarındadır.
- Audio-Technica AT2020: Bu mikrofon, doğal ve net bir ses sunar ve kayıt stüdyoları ve podcasting için popüler bir seçimdir. Fiyatı yaklaşık 650 TL civarındadır.
rampage almayın aldırmayın 2 ürünümde bozuldu çok dandik plastikten üretim yapyıolar genelde çoğu ürünleri çinde üretilen ürünlere logo basıp satıyolar. türk markası diye dolandırılmanıza gerek yok dikkatli olun.Selamünaleyküm, hayırlı geceler. Ben bir YouTube kanalı açacağım için mikrofon almak istiyorum. Kulaklığımın mikrofonu var, kulaklığım da iyi sayılır. Rampage Orbit-S modeli ancak ayrı bir kaliteli mikrofon almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz? Bütçem 400-650 TL arasında. Bir mikrofondan örnek vermek istiyorum aklımdaki yani videoda falan basılırsam, mikrofonu muteye almam için bir tuşlu ya da dokunmatik mikrofon, görsel şölen olsa da olur yani RGB'si olmasa da olur. Bir mikrofon örneği Midex v5 RGB ama YouTube'a baktığımda videoları yok, bir tane bulabildim. O da shorts video, onda da mikrofon bozuk gelmiş ama Trendyoldaki yorumları gayet iyi, ürünün fiyatı da 680 TL idi. Kullanan ya da bilen var mıdır? Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?