- Konuyu başlatan
O da güzel bir seçenek ama bu bütceyle almam biraz zor.Teşşekkür ederim tavsiyen için.excalibur
Post automatically merged:
Aynen abi.Hem oyun hemde ofis programları falan.ne için olucak kardeşim oyun için mi
O da güzel bir seçenek ama bu bütceyle almam biraz zor.Teşşekkür ederim tavsiyen için.excalibur
Aynen abi.Hem oyun hemde ofis programları falan.ne için olucak kardeşim oyun için mi
0 mı ikinci el mi?Monster Abra A5 önerebilirim 4800 fln
şimdi baktım ilandan kaldırılmış o fiyata olanı yüksek koymuşlar0 mı ikinci el mi?
Masaüstü toplamayı ben de istiyordum fakat üniversite muhabbetlerinden laptop almam daha mantıklı gibi geliyor.Bi klasiktir ama söylemeden olmaz 4 5kya pc toplasan bile masaütsü o anca zor iş yapar o yüzden laptop almanı önermem.
Şu an bu paraya çok zorMonsteri tavsiye ederim kanka
Monster bütçemi aşıyor en ucuz laptopu bilemonster bence toplama al daha iyi daha verimli incehesap bak orda uyguna oluyo cuma günleri falan indirim oluyor güzel
monster al knkamRahatça oyun oynayabileceğim bir bilgisayar arıyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
Abi bulamadım öyle bir laptop sadece işlemciden bulmam mümkün değilHp i5 9400T öneririm 4800 tl
Monster kendini kanıtlamış bir marka zaten ama şu an bu bütceyle almam zor.monster a5 ben kullanıyorum cok meemnunmum
Şu an ki fiyatlarda zor.monster al knkam
Anladım dostum da ben de öyle geldim üniye sonra aradan 1 sene geçti aldım masaüstü 1 senedir kafam rahat hiç bi sıkıntım olmadı tabi de senin okulda ihtiyacın oluyorsa haklısın.Masaüstü toplamayı ben de istiyordum fakat üniversite muhabbetlerinden laptop almam daha mantıklı gibi geliyor.
Bu yüzden laptop bakıyorum.