ARKADAŞLAR BUGÜN BAZI PROGRAMLAR İNDİRDİM SONRA SİLDİM AMA SİLDİKTEN SONRA BAZI SİTELERE GİRMEMEYE BAŞLADI VE PC HER AÇTIĞIMDA CMD AÇILIYOR VE BAZI ŞEYLER YAZIYOR YARDIMCI OLABİLİRCEK BİLGİLİ BİRİ VAR MI ?
SUPERAntiSpyware Professional > Portable sürümünü googleden indirebilirsin gayet kücük ve boyuna göre büyük marifetleri olan bi yazılım çözümün olacaktır diye düşünüyorum
Kardeşim yüklediğin bazı programlardan dolayı olabilir Eğere masa üstündeki Google gibi tarayıcıların pikseli düşük ise veya
Değiştiğni hissediyorsan masa üstünde Virüs Koruma programları kend kendine yükleniyorsa trojen vardır
Sorun sence ne olabilir bugün bazı illegal programlar indirdim yabancı sitelerden trojan bulaşmış olabilir mi ? bu zamana kadar böyle bi sıkıntı yaşamadım pc açtıgımda cmd açılıp kapanıyor ve ara sıra tekrardan açılıp kapandığı oluyor.
Kardeşim yüklediğin bazı programlardan dolayı olabilir Eğere masa üstündeki Google gibi tarayıcıların pikseli düşük ise veya
Değiştiğni hissediyorsan masa üstünde Virüs Koruma programları kend kendine yükleniyorsa trojen vardır
evet sabah bilgisayarı açtığımda mail.ru ve adını hatırlamadığım 2 program tüklüydü akşam kapattığımda o programlar yoktu. ne yapmam gerek dediğiniz programları indirdip şu an bilgisayarı taratıyorum.
evet sabah bilgisayarı açtığımda mail.ru ve adını hatırlamadığım 2 program tüklüydü akşam kapattığımda o programlar yoktu. ne yapmam gerek dediğiniz programları indirdip şu an bilgisayarı taratıyorum.
deniyeceğim superantispyware ve malwarebytes indirtim tarattım bazı kırmızı uyarılar çıktı ingilizcem olmadığı için anlamadım ama hitmanpro'yu deniyeceğim şimdi,saolun ilginiz için.
deniyeceğim superantispyware ve malwarebytes indirtim tarattım bazı kırmızı uyarılar çıktı ingilizcem olmadığı için anlamadım ama hitmanpro'yu deniyeceğim şimdi,saolun ilginiz için.
Şimdi Güzel Kardeşim Loris Trojen Remover İndiriyosun Taratıyosun Sana 14 Gün Freee Sürüm ericek Epostayla Kaydol + Omadı Direk Format At Gec
Bida Konu Başlıgını Büyük Yazmamaya Dikkat Edersen İyi Olur İyi Forumlar.