d3 Σ x2
Süper Üye
Bilge karga olmasın oKanka bilge kağan diye bir marka var gayet uyguna güzel modelleri var bakmanı öneririm
Önemli değil teşekkür ederim fakat bana kalitesiz gözüktü model olarak beğendim şu koduluyu BK93623151151 ama dediğim gibi çerçeve kalitesizahhahaha doğru kusuruma bakma gece gece
Şahsen ben kullanmıyorum bir arkadaşımda var 2 tane çok kaliteli diyemem çerçeveleri ama idare edebilir bence fiyatına göre modeller güzelÖnemli değil teşekkür ederim fakat bana kalitesiz gözüktü model olarak beğendim şu koduluyu BK93623151151 ama dediğim gibi çerçeve kalitesiz
Hocam tommy severim 600 tl olsun sıkıntı yok attığım gibi veya benzeri bir modeli varsa yardımcı olabilir misinTommy hilfiger çeşitleri var çelik çerçeve istiyorsan 450 den biraz pahalı olabilir bende hilfiger vardı gözlüğün kulak çerçeveleri aşındı iyice 5 senedir kulanıyorum saglam çıktı cam,çerçeve hakkın varsa biraz indirim alabilirsin dostum.
Ki diye mi aratiyorumKi nin gözlükleride baya iyii atasundan almıştım
benim marka takıntım yok fotodaki gözlük tarzi tipime uyuyor ucuz kalitesizde almak istrmiyorumAşırı marka takıntısı olan arkadaşlarım bile gözlüğü en ucuz yerlerden alıyor ama bilemiyorum
Hocam tommy severim 600 tl olsun sıkıntı yok attığım gibi veya benzeri bir modeli varsa yardımcı olabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?