Donator
Reis Jailbreak Tam Ney Ve Nasıl Yapılıyorİnsanları teşvik etmek için güzel bir yol, kutluyorum.
androidin rootu gibi bir şey ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.Reis Jailbreak Tam Ney Ve Nasıl Yapılıyor
Reis Jailbreak Tam Ney Ve Nasıl Yapılıyor
kıran kişi pazarlamasını yapmakla uğraşmazsa yapar verir pazarlamasını vilen biriyse baska bir yolla satar daha çok kar yapar bu kadar basit$50.000 verip $999.999.999 kar edecekler yok yav
Jailbreak paralı değildir ve parayla birini jailbreak yapamazsın jailbreak ücretsizdir bir işlemdir Tweak olayı var ve ios windows işletim sistemi gibidir androidden 10000 kat daha gelişmiştir bu yüzden insanlar uzun süre bekliyor bir sadece bir sürüm için jailbreak çıkması için nerdeyse 1,5 yıl gibi net bir süre bekliyorsun bazı Zengin arkadaşlar dayanamayıp geliştirici arkadaşlara ödüller ile yaptırıyorlar tabi bu iştende kazanç yokmu var tweaklerim bazıları en yüksek 5$ satılıyor bir seferlik almak istemeyenler içinde ***** var yani akıllara zarar bir işlem$50.000 verip $999.999.999 kar edecekler yok yav
versem mi acaba ya linklerini 216bin dolarla neler yaparım acaba216.000$ dolara çıktı
Haklısın grall$50.000 verip $999.999.999 kar edecekler yok yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?