telefon numaram bağlı ve türkiyenin telefon numarsıEğer telefon numaranı bağladıysan yani telefon numaran türkiyeye bağlıysa alırsın yoksa alamazsın.
telefon numaran hesaba bağlıysa alabilirsin.bugün internet kafede valorant oynarken birden lobide sağda hizmet kullanılmıyor dendi ve bende oyunda çıkıp tekrar valoya girmek istedğimde şifrem değişmişti ve hesabımın gmailide değişmişti ve bunu rusyadan biri yaptığını düşünüyorum çünkü rusyadan biri gmaile giriş yaptğı gözükür desteğe yazdım sizce hesabı geri alır mıyım
Evet alırsın tüm bilgilerini isteyecekler zaten kanıtlaman hesabın sana ait olduğunu ilk hangi ajanı aldın ve skinleri aldın vs. büyük ihtimalle de alırsın merak etmebugün internet kafede valorant oynarken birden lobide sağda hizmet kullanılmıyor dendi ve bende oyunda çıkıp tekrar valoya girmek istedğimde şifrem değişmişti ve hesabımın gmailide değişmişti ve bunu rusyadan biri yaptığını düşünüyorum çünkü rusyadan biri gmaile giriş yaptğı gözükür desteğe yazdım sizce hesabı geri alır mıyım
riot destek gerekeni yapacaktır eğer ki telefonun bağlıysa çok yüksek ihtimalle alırsın hesabınıbugün internet kafede valorant oynarken birden lobide sağda hizmet kullanılmıyor dendi ve bende oyunda çıkıp tekrar valoya girmek istedğimde şifrem değişmişti ve hesabımın gmailide değişmişti ve bunu rusyadan biri yaptığını düşünüyorum çünkü rusyadan biri gmaile giriş yaptğı gözükür desteğe yazdım sizce hesabı geri alır mıyım
tıccet atsana kraltelefon numaram bağlı ve türkiyenin telefon numarsı
riot supporta ticket atıp kolayca geri alabilirsinbugün internet kafede valorant oynarken birden lobide sağda hizmet kullanılmıyor dendi ve bende oyunda çıkıp tekrar valoya girmek istedğimde şifrem değişmişti ve hesabımın gmailide değişmişti ve bunu rusyadan biri yaptığını düşünüyorum çünkü rusyadan biri gmaile giriş yaptğı gözükür desteğe yazdım sizce hesabı geri alır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?