Süper Üye
bekleyince kalkıyor tek çare beklemek
lolde cheat engine açınca lol kafayı yiyor ya siyah ekranda kaliyor ya donuyo yada cheat engine hata veriyor ben denedimdi öyle oldu bendeKanka bi ara cheat engine ile çözülüyordu . Youtubeden bakabilirsin 5-9 dklık video galiba bende en son 9 ay önce yapmıştım . O yüzden çok hatırlamıyorum kusura bakma .
kanka taktiği veriyorum bu arada kaldıramassın tftye giriyosun tftde 20 dk beklemiyosun girdikten sonra 5 dk oynuyosun sonra sur veriyorsun sur verdikten sonra 5 se 4e iniyorbugün semtteki sürekli olan elektirik kesintileri yüzünden 5 maç 20 lık ceza aldım. eskiden bunu kaldırıyorduk diye hatırlıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim
bugün semtteki sürekli olan elektirik kesintileri yüzünden 5 maç 20 lık ceza aldım. eskiden bunu kaldırıyorduk diye hatırlıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim
eyvallah kardeşimkanka taktiği veriyorum bu arada kaldıramassın tftye giriyosun tftde 20 dk beklemiyosun girdikten sonra 5 dk oynuyosun sonra sur veriyorsun sur verdikten sonra 5 se 4e iniyorbuda benim güzel bi taktiğimdir
Kanka ayarlardan bişeyler yapıyoduk oluyordu ama dediğim gibi çok hatırlamıyorum maalesef.lolde cheat engine açınca lol kafayı yiyor ya siyah ekranda kaliyor ya donuyo yada cheat engine hata veriyor ben denedimdi öyle oldu bende
Bunun ihtimali yok çünkü herhangi bir kanıtın yokbugün semtteki sürekli olan elektirik kesintileri yüzünden 5 maç 20 lık ceza aldım. eskiden bunu kaldırıyorduk diye hatırlıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim
reis lol e mail at semtimde sürekli olarak elektirik kesintisi oluyo diye 1 2 saat içersinde banın kalkarbugün semtteki sürekli olan elektirik kesintileri yüzünden 5 maç 20 lık ceza aldım. eskiden bunu kaldırıyorduk diye hatırlıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim
hayır ya mail atınca açıyolar arkadaşımda açmışlardıaynen ya sadece beklemek gerek benim de vardı yeni bitti
mail atıyosun nedeni falan yazıyorsun açıyolar arkadaşta açmışlardıdeğişmez ya eskiden değişmişmidir ,saçma olayı da.adamlar bir kural koymuş![]()
hayır var hangi saatlerde oyunun kapandığı vs kayıt oluyo mail atarsın şu gün şu saatler arsında elektrik gidip durdu diye açarlarBunun ihtimali yok çünkü herhangi bir kanıtın yok