5 maç 20 dk ceza aldım Yardım lazım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka bi ara cheat engine ile çözülüyordu . Youtubeden bakabilirsin 5-9 dklık video galiba bende en son 9 ay önce yapmıştım . O yüzden çok hatırlamıyorum kusura bakma .
lolde cheat engine açınca lol kafayı yiyor ya siyah ekranda kaliyor ya donuyo yada cheat engine hata veriyor ben denedimdi öyle oldu bende

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bugün semtteki sürekli olan elektirik kesintileri yüzünden 5 maç 20 lık ceza aldım. eskiden bunu kaldırıyorduk diye hatırlıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim
kanka taktiği veriyorum bu arada kaldıramassın tftye giriyosun tftde 20 dk beklemiyosun girdikten sonra 5 dk oynuyosun sonra sur veriyorsun sur verdikten sonra 5 se 4e iniyor :) buda benim güzel bi taktiğimdir

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Durumu anlattığın bir ticket atıp bekleyebilirsin ya da TFT moduna girebilirsin, TFT modunda bekletmiyor ve cezadan götürüyor bu durumu çok önceden bildirmiştim desteğe ama hala ilgilenmemişler bize de yararlanmak düşer :)

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
lolde cheat engine açınca lol kafayı yiyor ya siyah ekranda kaliyor ya donuyo yada cheat engine hata veriyor ben denedimdi öyle oldu bende
Kanka ayarlardan bişeyler yapıyoduk oluyordu ama dediğim gibi çok hatırlamıyorum maalesef.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vac sistemi gibi kankam ya, tek çaren beklemek..

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tek yolu ticket o da değmez yapacak bir şey yok...

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ticket atma işe yaramıyor Blitz Bot ile cevap veriyorlar :D

Üye
5 HİZMET YILI
bugün semtteki sürekli olan elektirik kesintileri yüzünden 5 maç 20 lık ceza aldım. eskiden bunu kaldırıyorduk diye hatırlıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim
Bunun ihtimali yok çünkü herhangi bir kanıtın yok

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
değişmez ya eskiden değişmişmidir ,saçma olayı da.adamlar bir kural koymuş :)

Üye
9 HİZMET YILI
reis lol e mail at semtimde sürekli olarak elektirik kesintisi oluyo diye 1 2 saat içersinde banın kalkar
Post automatically merged:

aynen ya sadece beklemek gerek benim de vardı yeni bitti
hayır ya mail atınca açıyolar arkadaşımda açmışlardı

değişmez ya eskiden değişmişmidir ,saçma olayı da.adamlar bir kural koymuş :)
mail atıyosun nedeni falan yazıyorsun açıyolar arkadaşta açmışlardı

Bunun ihtimali yok çünkü herhangi bir kanıtın yok
hayır var hangi saatlerde oyunun kapandığı vs kayıt oluyo mail atarsın şu gün şu saatler arsında elektrik gidip durdu diye açarlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hızlıca bitirmek için istersen yapayzeka botlara karşı oyna kuleleri direk ittir ve oyun bitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...