50 bin TL'ye oyun bilgisayarı önerisi

Bütçe
50 bin TL.
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bilgisayar almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Toplama mı almalıyım? Toplama alacaksam hangilerini almalıyım? Hazır şekilde alırsam hangileri daha iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Ücretine uygun bilgisayarları
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan temin edebilirsin yerinde kurulum da yapıyorlar ekran kartını takmalarını da rica et bazen takmadan gönderiyorlar ama güvenilir sağlam yerdir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Ücretine uygun bilgisayarları
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan temin edebilirsin yerinde kurulum da yapıyorlar ekran kartını takmalarını da rica et bazen takmadan gönderiyorlar ama güvenilir sağlam yerdir.
PC den felan çok anlamam burada kendin topluyorsun hangisi hangisine yarar pek bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
PC den felan çok anlamam burada kendin topluyorsun hangisi hangisine yarar pek bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
Yaşadığın şehirde bulunan itopya mağazasına gidersen daha fazla yardımcı olurlar bazen sitelerinde olmayan parçalar mağazalarda bulunabiliyor daha detaylı anlatıp kurulumunu sağlarlar tavsiye.

Üye
itopya' da bütçene göre birden fazla seçeneğin var dostum bakmanı öneririmm

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
itopya'ya gram güven olmaz bence hiç güvenme git kendin elle topla daha mantıklı yaşadığın yerde illa ki vatan falan vardır

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
itopya'ya gram güven olmaz bence hiç güvenme git kendin elle topla daha mantıklı yaşadığın yerde illa ki vatan falan vardır
Ben itopyadan direkt kendim gidip aldım gayet güvenilirler 1 hafta sonra teslim ediliyor haricinde bir problem yaşamadım

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben rtx 5060 ti 16 gb topladım yeni menunum 32 ram